Dominika Handzušová Kultúra

Ostrieľané tímy aj talentovaní nováčikovia: Odreagujte sa na Improlige

Súťaž v divadelnej improvizácii čaká už jej 13. vydanie. Obľúbené divácke podujatie prináša neopakovateľnú hru s dôvtipom v ďalšej jesennej edícii.

Ilustračný obrázok k článku Ostrieľané tímy aj talentovaní nováčikovia: Odreagujte sa na Improlige
Zdroj: Dnes24.sk

Príďte sa s priateľmi odreagovať na 13. vydanie zábavnej šou Improliga. V kine Hviezda sa uskutoční v stredu 8. októbra o 19:30 hod. Na divákov sa už tešia ostrieľané tímy, ale aj talentovaní nováčikovia.

O čo ide

„Improliga je súťaž v divadelnej improvizácii, v ktorej o priazeň publika súťažia dvoj- až troj- členné tímy mladých komikov. Tie si tesne pred vystúpením vyžrebujú tému, na ktorú musia počas troch minút improvizovať a vymyslieť krátky príbeh s pointou,“ objasňuje OZ Publikum.sk, ktoré podujatie pripravuje za podpory mediálnych partnerov a Mesta Trnava. Improvizované scénky tak so sebou prinášajú nepredvídateľné nápady, neočakávané situácie a množstvo zábavy.

Diváci sa môžu tešiť na starých známych, ako napríklad žilinský tím Kapor Na Scéne, Vlasáčov, nevyspytateľný Pardon Madamme či Odletel nám dekel. Prihlásili sa tiež nováčikovia, napríklad Crazy Alegria.

Staňte sa rekvizitárom

K jesennej Improlige môžu diváci doniesť vlastné rekvizity. „Ak majú diváci doma rôzne staré a nepotrebné predmety, ktoré by mohli slúžiť ako rekvizity v jednotlivých scénkach, môžu ich so sebou doniesť do kina. Ak sa budú hodiť, budeme ich používať na tomto i ďalších vydaniach Improligy,“ informuje Publikum.sk.

Registrácia tímov do súťaže bude prebiehať od 19:00 hod. Pre tímy je pripravené aj občerstvenie. Lístky si diváci môžu kúpiť aj v predpredaji v kine Hviezda. Pokladňa je otvorená denne, vždy pol hodinu pred prvým predstavením.
Vstupné na podujatie je 1,50 €.

Foto: Facebook Improliga v Trnave

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM