Monika Hanigovská Rôzne

Policajti apelujú na obyvateľov nášho mesta: Počas Dušičiek majte TOTO na pamäti

Trnavčania, zbystrite pozornosť. Sviatok Dušičiek môže priniesť okrem spomienok k zosnulým aj nepríjemnosti. Vyvarujte sa im.

Ilustračný obrázok k článku Policajti apelujú na obyvateľov nášho mesta: Počas Dušičiek majte TOTO na pamäti
Zdroj: Prezídium PZ SR

Prišiel čas, keď mnohí z nás si prídu uctiť na hroby svojich milovaných. Sviatok všetkých svätých a Pamiatka zosnulých nám však môže spôsobiť nejednu vrásku na čele. Prečítajte si, načo apeluje v týchto dňoch mestská polícia smerom k návštevníkom cintorínov.

Mestská polícia občanov prosí, aby sa vodiči a chodci v blízkosti cintorínov vzájomne tolerovali a venovali pozornosť pohybu vozidiel a chodcov najmä v čase zníženej viditeľnosti. Vodiči vozidlá parkovali v súlade s pravidlami cestnej premávky a osobné veci vyššej hodnoty nenechávali viditeľne umiestnené v zaparkovaných motorových vozidlách.

Ako sme sa ďalej dozvedeli, muži zákona v čase Dušičiek zaostria pozornosť na cintoríny aj okolie. „V tomto období sa mestská polícia zameria zvýšenú pozornosť na cintoríny a ich okolie, so zameraním najmä na verejný poriadok (správanie sa zodpovedajúce miestu cintorína), potenciálnych páchateľov vreckových krádeží, iné krádeže napr. bicyklov, krádeže výzdoby z hrobových miest a dopravu (najmä statickú) v okolí cintorínov,“ informoval pre spravodajský portál Trnava 24 zástupca náčelníka MsP Trnava Ivan Ranuša.

Ako informoval ďalej zástupca náčelníka, uvedené činnosti budú zabezpečovať bežným počtom policajtov v službe.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM