Krimi

Policajti hľadajú svedkov dvoch nehôd: Renault vytlačený mimo vozovku aj časť auta v protismere!

Polícia sa obracia na občanov o pomoc pri zisťovaní svedkov a určení vinníka pri dvoch dopravných nehodách v okrese Trnava.

Ilustračný obrázok k článku Policajti hľadajú svedkov dvoch nehôd: Renault vytlačený mimo vozovku aj časť auta v protismere!
Zdroj: Policajný zbor SR

Nehoda smerom na Modranku

V nedeľu, 22. 6. 2014 zaevidovali dopravní policajti nehodu na obchvate mesta Trnava, na výjazde z cesty I/51. „Približne v čase o 18.50 h neznámy vodič pravdepodobne na aute Škoda Octávia s bratislavskou poznávacou značkou na výjazde obchvatu mesta Trnava smerom na Modranku vytlačil mimo vozovku auto Renault Scenic, ktoré sa prevrátilo na ľavý bok,“ informovala hovorkyňa Krajského policajného zboru v Trnave, Mária Linkešová. Pri nehode sa nikto nezranil.

Nehoda v Bolerázi

K druhej dopravnej nehode, rovnako za účasti neznámeho vozidla, došlo minulý piatok, 4. 7. 2014 v obci Boleráz. „Vodič, pravdepodobne na nákladnom aute, išiel po obci Boleráz v smere od obce Šelpice. Z nezistených príčin prešiel ľavou časťou auta do protismerného jazdného pruhu. Vodič VW Passat sa snažil zrážke zabrániť a strhol volant v smere jazdy vpravo, kde narazil do zaparkovaného auta Fiat Punto. VW Passat sa po náraze prevrátil na strechu,“ informuje ďalej Linkešová.

Ak ste boli svedkami niektorej z nehôd, vaše informácie môžu pomôcť objasniť priebeh nehody a stotožniť vozidlá. Všetky informácie môžete nahlásiť na čísle 158 alebo na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM