Marcel Mojžiš Krimi

Policajti si pri ceste všimli odstavené auto... A sledujte, čo objavili v kufri!

Muži zákona v akcii. Pri ceste si v noci všimli odstavený Volkswagen Passat. Následne vykonali jeho prehliadku a toto podľa polície našli v jeho kufri!

Ilustračný obrázok k článku Policajti si pri ceste všimli odstavené auto... A sledujte, čo objavili v kufri!
Zdroj: TASR

„Policajná hliadka zadržala mužov po krádežiach s kufrom plným cigariet,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Tá uviedla, že policajti išli včera krátko po polnoci preveriť potraviny v Drahovciach, keď si pri ceste všimli odstavené auto.

„Muži policajtom uviedli, že strieborný Volkswagen Passat majú pokazený. Pre podozrenie, že sa mohli dopustiť nahlásenej krádeže, vykonali policajti prehliadku auta. V kufri našli odcudzené cigarety z potravín v Drahovciach, ale aj z potravín v obci Bučany, kde mali kradnúť niekoľko desiatok minút pred tým. Policajti im zaistili takmer 400 škatuliek cigariet za viac ako 880 eur. Vo vozidle našli aj páčidlá, ktoré mali byť použité pri oboch vlámaniach,“ povedala Linkešová.

Tá zároveň dodala, že na oboch prípadoch polícia od včera intenzívne pracovala a vyšetrovatelia mužov obvinili zo zločinu krádeže a prečinu poškodzovania cudzej veci. Na oboch z nich spracovali návrh na väzobné stíhanie.

„34-ročný muž, ktorý policajtom tvrdil, že len čakal v aute na kamaráta, bol v minulosti sedemkrát súdne trestaný pre majetkovú trestnú činnosť. Druhého, 26-ročného muža, odsúdili trikrát za krádeže. Ten je navyše obvinený aj z prečinu krádeže v Sládkovičove. Do areálu bývalého cukrovaru sa vlámal v polovici októbra a z priestorov odniesol pracovné náradie a pomôcky za 500 eur. Policajtom sa ešte v ten deň podarila časť odcudzených vecí zaistiť a muža zadržať,“ dodala hovorkyňa polície.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM