Monika Hanigovská Rôzne

Policajtka Lenka z Trnavy: Je to úžasná práca, išla by som do toho znova! VIDEO

Mnohí z vás, sa možno pýtali na policajtku, ktorá vyvolala nedávno značný záujem verejnosti. Volá sa Lenka a je z Trnavy. Zoznámte sa s ňou.

Ilustračný obrázok k článku Policajtka Lenka z Trnavy: Je to úžasná práca, išla by som do toho znova! VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Krásna policajtka, ktorá vyvolala značný rozruch na nedávnom zápase Spartak – Slovan a taktiež aj na našom spravodajskom portáli sa opäť ohlásila o slovo.

Pozrite sa, čo adresovala verejnosti sympatická policajtka. Dozviete sa napríklad aj to, čo ju viedlo k práci a k čomu vyzýva všetky ženy, ktoré zvažujú pracovať v polícii.

Jej kompletné video nájdete aj na našom webe. Okrem videa uvádzame aj časť jej výstupu v ňom.

Zdroj: Facebook

Ako prezradila Polícia Slovenskej republiky na svojom FB profile, volá sa Lenka a pracuje už rok a pol v radoch polície ako referenta pohotovostnej motorizovanej jednotky. Polícia Slovenskej republiky nám potvrdila, že neprehliadnuteľnú policajtku môžeme stretnúť v Malom Ríme, keďže ich členka je z Trnavy.

Nemá rada stereotyp

Lenka z PMJ Trnava hneď v úvode prezradila, prečo nastúpila do radov polície. „K práci ma viedlo to, že nemám rada stereotyp. Každý deň v práci je o niečom inom. Nikdy neviete, do čoho idete a možno aj to ma na tom tak priťahuje,“ prezradila policajtka z nášho mesta.

Prácu si ďalej pochvaľuje. „Pocity z tejto práce a z tohto zaradenia sú veľmi dobré. Nikdy som to neľutovala a myslím si, že je to najlepšie, čo sa mi mohlo stať,“ prezradila jedným dychom.

Nepocítila menejcennosť

Lenka ďalej „načala“ aj tému polície a žien. „Musím si zaklopať. Nemám tam nejaké naštrbené vzťahy. Kolegovia sú v pohode, snažia sa mi pomáhať so všetkým,“ pričom si nespomína podľa jej slov ani na žiaden pamätný zákrok.

„Ešte som zlú skúsenosť nemala. Nikdy mi nikto nedal pri žiadnom zákroku pocítiť, že som žena. A že som menejcenná,“ rozvíja ďalšie myšlienky vo videu.

„Skôr sa snažím tú ženskosť využiť tým, že možno tých ľudí sa snažím skôr upokojovať,“ dopĺňa Lenka, žena v policajnej uniforme.

Pre ženy má jasný odkaz

„Ak sa na to ženy cítia, ak sú to ženy, ktoré sú presvedčené o tom, že by ich tá práca bavila, tak každopádne by som ich podporila, nech idú do toho. Je to úžasná robota. Ja by som do toho išla ešte raz, určite,“ vyznala sa Lenka v závere videa verejne.

Zdroj: Facebook

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: archívne Polícia Slovenskej republiky FB

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM