Erik Bojničan Krimi

Polícia pátra po tejto žene (46): Naposledy bola videná v nemocnici, potom sa po nej zľahla zem!

Polícia žiada o pomoc občanov v pátraní po Adriane (46), ktorá sa neozvala rodine. Možno ste ju videli, Pozrite si fotku!

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po tejto žene (46): Naposledy bola videná v nemocnici, potom sa po nej zľahla zem!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Nezvestná 46-ročná Adriana Čechovičová bola naposledy videná v nemocnici na Kramároch. Policajti po nej pátrajú a so žiadosťou o pomoc sa obracajú aj na občanov.

„Polícia pátra po nezvestnej 46 ročnej Adriane Čechovičovej z Trnavy. Naposledy ju videli 26. januára v nemocnici na Kramároch. Odvtedy sa zdržiava na neznámom mieste a ani blízkym, ani známym, nedala o sebe vedieť. Pátracími akciami a previerkami sa nepodarilo zistiť, kde sa nachádza,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave

„Adriana Čechovičová je vysoká 170 cm, silnejšej postavy. Má hnedé rovné vlasy dlhé po plecia, modré oči. Naposledy ju videli v zimnej bunde s kapucňou po kolená, béžovej farby a tmavých nohaviciach. Obuté mala čierne topánky a pri sebe čiernu koženú tašku s krátkymi ušami na držanie,“ upresňuje Kredatusová.

Ak ste túto ženu zazreli, alebo poznáte miesto jej terajšieho pobytu, informácie o nej oznámte polícii na číslo 158.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM