Dominika Handzušová Krimi

Polícia prehľadala auto Mareka (32): Mal v ňom takmer stovku dávok drog!

Muža podozrivého z prechovávania a distribúcie drog zadržala polícia. Počas prehliadky auta zaistili policajti metamfetamín a konopu.

Ilustračný obrázok k článku Polícia prehľadala auto Mareka (32): Mal v ňom takmer stovku dávok drog!
Zdroj: Policajný zbor SR

Trnavskí policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky odhalili muža podozrivého z prechovávania a distribúcie drog. V pondelok 24. augusta si v Trnave na Zelenečskej ulici posvietili na osobné auto Renault Megane a muža nachádzajúceho sa v ňom.

Prehliadka potvrdila podozrenie

Na základe podozrenia vykonali policajti prehliadku auta a podozrivého obmedzili na osobnej slobode. „Počas prehliadky zaistili metamfetamín a konopu. Expertíza potvrdila, že v injekčnej striekačke a plastovom vrecúšku sa nachádzalo minimálne 57 dávok metamfetamínu a v plastovom vedierku a ďalších vrecúškach minimálne 29 dávok marihuany,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Hrozí mu desať rokov

Vyšetrovateľ podozrivého muža zadržal a obvinil z drogovej trestnej činnosti. Spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie, pričom policajná hliadka ho už eskortovala do výkonu väzby. „Marekovi (32) z Trnavy hrozí za nedovolenú výrobu omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi odňatie slobody na tri až desať rokov,“ dodala hovorkyňa.

Mohlo by vás zaujímať:
Autentické FOTO z miesta nehody: Zrážka dvoch áut, fiat v plameňoch, čo sa vlastne stalo?
Polícia objasnila lúpeže: Marcel (26) mal prepadnúť dve stávkové kancelárie

Foto: ilustračné

Pre drogy skončil Marek (32) vo väzbe
3
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM