Monika Hanigovská Krimi

Polícia sa obracia na verejnosť: Pátra po Trnavčanoch Ivanovi (42) a Zdenkovi (45)

Polícia hľadá Trnavčanov. Muži zákona pátrajú po Ivanovi a Zdenkovi. Nevideli ste ich niekde?

Ilustračný obrázok k článku Polícia sa obracia na verejnosť: Pátra po Trnavčanoch Ivanovi (42) a Zdenkovi (45)
3
Galéria

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po dvoch hľadaných osobách. „Okresný Súd v Galante vydal príkaz na dodanie osoby do výkonu trestu odňatia slobody na 42 ročného Ivana Kollaroviča z Trnavy," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Ako ďalej polícia uviedla, hľadaný muž nenastúpil do výkonu trestu a je podozrenie, že sa skrýva, aby sa tak vyhol trestu. Popis k osobe ani k oblečeniu nie je známy.

Polícia pátra aj po 45 ročnom mužovi, Zdenkovi Kocianovi z Trnavy. Okresný súd v Trnave vydal príkaz na jeho zatknutie. Podľa slov polície nie je možné obvinenému doručiť zásielku na adresu trvalého pobytu, a je podozrenie, že sa vyhýba trestnému stíhaniu. „Hľadaný muž má trvalý pobyt v meste Trnava, na sídlisku Linčianska, kde sa dlhodobo nezdržiava,“ doplnila Linkešová.

Polícia súčasne prosí o akékoľvek informácie, ktoré by viedli k zadržaniu oboch osôb. „Ak ste hľadané osoby spoznali a poznáte miesto ich súčasného pobytu, akékoľvek informácie môžete zavolať na policajnú linku 158,“ uviedla Linkešová.

Polícia pátra po týchto Trnavčanoch: Videli ste ich niekde?
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM