Krimi

Polícia začala stíhať Ivana Kmotríka mladšieho pre prečin ublíženia na zdraví

Trnavská polícia začala stíhať viceprezidenta a generálneho riaditeľa ŠK Slovan Bratislava Ivana K. mladšieho za prečin ublíženia na zdraví, ktorého sa mal dopustiť v sobotu (7.4.) na futbalovom zápase Spartak Trnava - Slovan Bratislava útokom na miestneho SBSkára.

Ilustračný obrázok k článku Polícia začala stíhať Ivana Kmotríka mladšieho pre prečin ublíženia na zdraví
Zdroj: TASR

„Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre podozrenie z prečinu ublíženia na zdraví. Bližšie informácie k prebiehajúcim úkonom polícia nateraz nemôže poskytnúť,“ uviedla v pondelok pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Dve protispoločenské konania riešila polícia v sobotu 7. apríla v Trnave v súvislosti s futbalovým zápasom Spartak Trnava – Slovan Bratislava. Podľa informácií Linkešovej v prvom prípade fanúšik Slovana na zaparkovanom vozidle poškodil spätné zrkadlo, v druhom išlo o incident medzi účastníkom podujatia a pracovníkom SBS.

Podľa medializovaných informácií ide o viceprezidenta a generálneho riaditeľa ŠK Slovan Bratislava Ivana K. mladšieho, ktorý mal udrieť skleným pohárom do hlavy pracovníka bezpečnostnej služby, keď mal od neho pýtal vstupenku do VIP zóny na štadióne. Okolnosti prípadu polícia stále preveruje.

Zápas bol zo strany polície vyhodnotený ako rizikový a bezpečnostné opatrenia boli v čase od 12. do 18.35 h.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM