Tlačové správy

Portál, ktorý chce zmeniť realitný trh aj v Trnave. Pozrite si nový spôsob predaja nehnuteľností

Predaj nehnuteľností ste už zaiste mnohí riešili. A kto nie, pravdepodobne sa s tým v budúcnosti aj tak stretne. Nasledujúce riadky by ste si preto nemali nechať ujsť.

Ilustračný obrázok k článku Portál, ktorý chce zmeniť realitný trh aj v Trnave. Pozrite si nový spôsob predaja nehnuteľností
Zdroj: unsplash.com

Ako na predaj nehnuteľnosti? Realitný maklér mnoho veci vybaví za mňa, na druhej strane bez neho nemusím platiť provízie za predaj. Často to býva ťažké rozhodovanie… Svetlo sveta však uzrel v tomto období nový realitný online portál, o ktorom sme sa porozprávali s jedným z jeho zakladateľov, Ing. Filipom Švecom.

Rozhodol som sa v Trnave predať svoju nehnuteľnosť. Ako laik viem o dvoch možnostiach: vybrať sa do niektorej z miestnych realitiek a teda nájsť si makléra alebo hodiť ponuku na niektorý z inzertných portálov, prípadne to ešte zdieľať na facebooku. Otvára portál jaRealitka tretiu možnosť?

Našim cieľom je, aby sa portál jaRealitka stal prvou možnosťou, ktorá napadne každému, kto chce svoju nehnuteľnosť predať. Je to ideálny spôsob ako predať a funguje nasledovne.

Na www.jaRealitka.sk si pridáte inzerát a my ho pomôžeme nastaviť tak, aby bol atraktívny. Potom ho automaticky zverejníme u nás a aj na tých „naj“ inzertných portáloch, aby vás našli. Následne sa k vám záujemcovia nahlasujú na obhliadky a vy ich prevediete nehnuteľnosťou. Nakoniec, keď sa s niekým dohodnete, vám vypracujeme všetko potrebné na prevod. Hotovo.

Ako funguje správa obhliadok?

U nás si pri pridaní inzerátu sami určíte, kedy budete mať čas na záujemcov vo vašom on-line kalendári. Tí sa potom nahlasujú na vami vybrané termíny a nedochádza potom k zbytočnému naťahovaniu pri dohodnutí termínu, ktorý by vyhovoval obom stranám. Samozrejme tieto termíny si môžete kedykoľvek meniť podľa pracovného vyťaženia a voľného času.

Laik často vyhľadá makléra kvôli zmluvám, v ktorých sa vôbec neorientuje…

Zmluvy sú dôležité a treba sa pri ich vypracovaní obrátiť na odborníka. Nemusí ním však byť práve maklér. My našim klientom zmluvy a dokumenty vypracovávame v spolupráci s renomovanou advokátskou kanceláriou, aby bolo všetko správne nastavené a prevod prebehol hladko.

Zrejme to všetko ale nebude zadarmo. Koľko stojí predaj nehnuteľnosti cez portál jaRealitka?

To máte pravdu. Ale je to skoro zadarmo. Hlavne v porovnaní s vysokými províziami, ktoré si realitní makléri pýtajú a ktoré rastú priamo úmerne s cenou nehnuteľnosti. My za naše služby požadujeme od klientov jednotný poplatok vo výške 189 eur – nezávisle od ceny nehnuteľnosti. Ten sa navyše platí len v prípade úspešného predaja, takže nehrozí žiadne riziko.

Tak si to zhrňme. Čo nastane po pridaní inzerátu do jaRealitka.sk a čo všetko tým získam?

Nastane to, že vašu nehnuteľnosť predáte rýchlo a ušetríte pri tom. Od nás získate všetko, čo k predaju potrebujete. Od inzercie cez online kalendár pre termíny na obhliadky, poradenstvo až po zmluvy a dokumenty k prevodu. Všetko si spravujete vo vlastnom prostredí rýchlo a jednoducho.

Nápad znie zaujímavo, až revolučne. Kto za ním vlastne stojí?

Sme tím mladých ľudí, ktorí chcú meniť tvár realitného trhu k lepšiemu. Portál www.jaRealitka.sk sme vytvorili ako nástroj, ktorým vrátime predaj do rúk majiteľom a túto zmenu dosiahneme. Preto neváhajte a začnite s nami spoluprácu pridaním inzerátu ešte dnes.

(PR správa)

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM