Monika Hanigovská Rôzne

Prehľad článkov, ktoré upútali: Tieto ste čítali najčastejšie

Obzrite sa spolu s nami za končiacim sa týždňom. Prinášame v jednom balíku päť správ, ktoré čitateľov zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Prehľad článkov, ktoré upútali: Tieto ste čítali najčastejšie
Zdroj: Dnes24.sk

Najsympatickejšie obce

Dedinky v Trnavskom okrese bojovali o titul najsympatickejšej obce a napínavé to veru bolo do poslednej chvíle. Hlasovanie je ukončené a my vám predstavujeme päticu obcí, ktoré obišli najlepšie. Pozrite sa na najsympatickejšie obce v okolí Trnavy.

Meškajúce vlaky

V Trnave sa treba pripraviť na meškanie vlakov. ŽSR prosí cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie. Prinášame vám podrobnosti.

Idea kvapky aj plávajúca záhrada

Mesto v týchto dňoch uverejnilo ďalšie nové podrobnosti ohľadom projektu novej oddychovej lokality v Kamennom mlyne. To by malo vyrásť v priestoroch Horného Rybníka. Projekt láka na niekoľko zaujímavostí.

Trnavský jarmok pred 60 rokmi + video

Zažite na chvíľu trnavský jarmok ako nikdy predtým. Skvelé domáce dobroty aj cigánska, ktorá sa nepodávala v žemli, výhodné nákupy, i živé medvede v uliciach. Na tzv. Veľkom jesennom jarmoku v Trnave (1957) sa dalo skutočne nielen na čo pozerať. Lákadiel bolo mnoho. Vráťte sa s nami na chvíľu v čase a pozrite sa, ako to kedysi vyzeralo na takomto trnavskom jarmočisku.

Lákavá relaxačná zóna v Hlbokom

Dedinka v Trnavskom kraji realizuje zaujímavý projekt. Občania Hlbokého vysadia lipovú rodovú alej. Tá sa dedí z pokolenia na pokolenie. V hľadáčiku je aj tamojší prameň. Viac v prekliku na článok.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM