Monika Hanigovská Rôzne

PREHĽAD: Pozrite si najklikanejšie správy celého týždňa

Čo čitateľov počas tohto týždňa zaujalo na portáli Trnava 24 najviac? Stačí vám jediný klik a môžete si to pozrieť v našom špeciálnom prehľade.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Pozrite si najklikanejšie správy celého týždňa
Zdroj: Občianske združenie TRAKT

Zaujímavá projekcia

V Trnave budeme môcť zažiť naozajstnú zaujímavosť. Plošná projekcia na Mikulášskom námestí sa postará o zážitok pre malých aj veľkých. Trnavčania sa tak môžu tešiť na neobvyklú interaktívnu projekciu, ktorá bude svojich hráčov aktívne zapájať do zaujímavej hry. Vieme, o čo ide!

Niekdajšie trnavské podniky

Naše mesto aj v minulosti ponúkalo zábavu, jedlo v reštauráciách, či všakovaké rozptýlenie. Trnavčanom na to stačilo si vykročiť po Hlavnej ulici. Reštaurácia Hungária, kaviareň Othon i hostince Svatý či Polnitzky. Aj taká bola Trnava na Hlavnej ulici kedysi. Zaspomínajte si spolu s nami.

Ako vyzerali prípravy

Vianočné trhy už v našom meste začali. Počas týždňa sme vám však priniesli ešte pred ich samotným štartom článok o záverečných prípravách na ne a to aj s fotkami. Ten vás veľmi oslovil, pozrieť si ho môžete TU.

Medailová žatva

Druhé kolo Taekwon-Do ligy pre talentovanú mládež sa konalo v Seredi. Súťažilo sa v technických zostavách, v športovom boji a najmenší športovci zápolili v troch disciplínach – popasovali sa v point fightingu (športový boj na 1 bod), v boji s penovými tyčkami a taktiež súťažili kopmi na lapu. Trnavským taekwondistom sa opäť darilo. Do zbierky im pribudli ďalšie krásne ocenenia. V 2. kole TKD ligy získali dokopy až 26 medailí.

Prehľad džobov

Počas tohto týždňa sme vám priniesli aj prehľad voľných pracovných miest špeciálne určený pre Trnavčanov a spol. Z údajov ústredia práce (aktuálnych k 25.11. 2016) sme do nášho prehľadu vybrali zhruba dve desiatky džobov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM