Monika Hanigovská Rôzne

PREHĽAD z Trnavy: Aj takéto akcie nám spríjemnia víkend

Povedú na ne aj vaše kroky? Prinášame vám výberový prehľad podujatí, ktoré počas tohto víkendu v Trnave naša redakcia odporúča zažiť.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD z Trnavy: Aj takéto akcie nám spríjemnia víkend
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Parný vlak

17 – 18. jún, Železničná stanica Trnava

Potešte svoje oči a pokochajte sa krásnou mašinkou. Nenechajte si ujsť príchod mimoriadneho parného vlaku do nášho mesta. Viac informácií po prekliku.

Heydrich: Muž so železným srdcom

17. jún 21.30, Kino Hviezda, Paulínska, Trnava

Pozrite si neobyčajný príbeh. Píše sa rok 1942. Tretia ríša je na svojom vrchole. V Londýne je rozhodnuté, že operáciu Anthropoid uskutočnia Josef Gabčík a Jan Kubiš. Obaja sú vyslaní do Prahy, aby podnikli atentát na zastupujúceho ríšskeho protektora Reinharda Heydricha.

Večer u Schneiderovcov

18. jún 19.00 nádvorie Domu hudby M. Schneidera Trnavského

Kvalitné hudobné zážitky v spojení s príjemným prostredím a Trnavou prinesie druhý ročník podujatia Večer u Schneiderovcov, ktorý organizuje Mesto Trnava. Práve toto podujatie chce zaostriť na nové hudobné osobnosti nášho mesta. Ako uvádza organizátor akcie, rodák z Trnavy, herec a hudobník Dano Heriban zahrá svoje autorské piesne v sprievode známych trnavských hudobníkov – bratov Hittrichovcov. V prípade dažďa sa podujatie presúva do Kina Hviezda.

Tančiareň pre seniorov

18. jún od 16.00 do 20.00 v Trnavskom dvore

Aj skôr narodení Trnavčania môžu príjemne stráviť nedeľný večer. Tančiareň pre seniorov ponúkne príjemne posedenie ale aj tancovačku pri dobrej hudbe. Do tanca hrá Duo Expres. Vstup je voľný.

Autá 3

18. jún 15.30, Kino Hviezda, Paulínska, Trnava

V nedeľu si prídu na svoje aj naši najmenší a to v animovanej rozprávke s názvom Autá 3. O čom bude? Legendárny Blesk McQueen z ničoho nič zistí, že ho nová generácia závodných áut poslala mimo závodnú dráhu, ktorú nadovšetko miluje. Naspäť do hry mu môže pomôcť iba mladá automechanička Cruz Ramirezová, ktorá však sama pomýšľa na víťazstvo a inšpiráciu od Doktora Hudsona Horneta. Slávny závodník s číslom 95 musí v Zlatom pieste všetkým dokázať, že nepatrí do starého železa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM