Monika Hanigovská Rôzne

Prelet nad uplynulými dňami v Trnave a okolí: 5 najčítanejších správ týždňa

Končí sa ďalší týždeň a aj počas neho sme vás informovali o rôznych témach. Zrekapitulujte si spolu s nami naše najčítanejšie články z ostatných dní.

Ilustračný obrázok k článku Prelet nad uplynulými dňami v Trnave a okolí: 5 najčítanejších správ týždňa
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Na bicykloch až k Čiernemu moru

Pätica mladých ľudí z nášho regiónu si vybrala za cieľ svojej dovolenky Čierne more. Na tom by nebolo nič neobvyklé. No ako dopravné prostriedky si zvolili bicykle značky Liberta. Od miesta ich štartu z dediny Červeník ich čakalo viac ako 1 450 kilometrov. Pozrite si ich neobyčajnú cestu.

Rodáci na tabuliach

Trnava môže byť na viacerých rodákov právom hrdá. Preslávili sa vo všemožných oblastiach. Niektorých z nich nám pripomínajú pamätné tabule v centre mesta. A práve o nich je náš článok.

Udeľovali sa ocenenia

V Trnave sa udeľovali významné ocenenia. Čestné občianstvo mesta udelili lekárovi, vedcovi i vychýrenému kaviarnikovi. Udelené boli aj Ceny mesta ale aj Uznania za zásluhy o rozvoj a reprezentáciu.

2. etapa archeologického výskumu

Na Námestí Konštancie v Trnave už v pondelok 13. marca odštartuje druhá etapa archeologického výskumu. Na istý čas uzavrú obľúbený prechod obyvateľov nášho mesta. Viac info sme vám priniesli v priebehu tohto týždňa v článku.

Zaspomínajte si

Osviežiť si pamäť nikdy nie je na škodu. Najmä, keď sa také niečo týka nášho mesta. Umožní vám to video, ktoré Trnavu zachytilo v polovici deväťdesiatych rokov minulého storočia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM