Aktualizované Tlačové správy

Prerobte si svoje bývanie na domov: S úverom od PSS ušetríte aj stovky eur na poplatkoch!

Kto by sa doma nechcel cítiť naozaj „doma“? Niekomu stačí, že mu jeho domácnosť hovorí pane alebo madam, iný potrebuje najmodernejšie vychytávky a ďalší túži po maximálnej pohodlnosti bývania... Splnenie túžob a potrieb spojených s bývaním však vo väčšine prípadov nie je vôbec lacná záležitosť.

Ilustračný obrázok k článku Prerobte si svoje bývanie na domov: S úverom od PSS ušetríte aj stovky eur na poplatkoch!
Zdroj: Dnes24.sk

Dobrá správa je, že na to nemusíte byť sami. Pomocnú ruku je vám pripravený podať špecialista na financovanie bývania – Prvá stavebná sporiteľňa.

Stačí tak málo

Stačí len, aby ste patrili k našim sporiacim klientom, alebo aby ste v PSS, a. s., či v inej banke v minulosti zodpovedne a načas splácali, resp. už mali úver splatený. A ešte, aby ste preukázali, že vaše príjmy sú dostatočne vysoké na splácanie úveru. Vďaka tomu môžete v najväčšej stavebnej sporiteľni na Slovensku požiadať o úver na kúpu, výstavbu alebo obnovu bývania až do výšky 50-násobku priemerného mesačného platu (maximálne do výšky 45-tisíc €) bez toho, aby ste ho museli založiť bytom, rodinným domom alebo stavebným pozemkom. Pokojne si porovnajte, či vám za týchto podmienok požičajú v nejakej inej banke viac. Priaznivá bude aj úroková sadzba. V porovnaní so spotrebiteľskými úvermi, ktoré sa často využívajú na obnovu bývania, je dva až trikrát nižšia. Inak povedané, v PSS, a. s., vám poskytneme viac prostriedkov bez zakladania nehnuteľnosti a zároveň lacnejšie ako inde. Manželom dokonca aj bez ručiteľa.

Dobrá rada stojí groš

Povedzme si teraz, koľko ušetríte na tom, že svoj úver nebudete musieť zabezpečovať nehnuteľnosťou. Nebudete musieť napríklad volať znalca, aby na váš byt alebo rodinný dom vypracoval posudok. To by vás, v závislosti od typu nehnuteľnosti, vyšlo na 150 € a viac. Nemusíte platiť ani poplatok za návrh na vklad záložného práva na katastri. Bežný návrh stojí 66 € a zrýchlený, ktorý kataster vykoná do 15 dní, až 265,50 €. Vy však usporíte ešte oveľa viac. Hovoríme o množstve času a vašej trpezlivosti. Spolu teda ušetríte hneď trikrát.

Potrebujete ešte viac?

Ak chcete začať s výstavbou rodinného domu alebo ste sa rozhodli pre kúpu bytu presne podľa svojich predstáv, zrejme budete potrebovať viac ako spomenutých 45-tisíc €. V tomto prípade vám odporúčame úver na bývanie so založením nehnuteľnosti. Navyše, po splnení vopred stanovených podmienok má každý stavebný sporiteľ zákonný nárok na stavebný úver s nízkym a garantovaným úrokom počas celého obdobia splácania.

Viac informácií vám ochotne a bezplatne poskytnú obchodní zástupcovia PSS, a. s., alebo nám zatelefonujte na 02/58 55 58 55.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM