Krimi

Pri Trnave došlo k dopravnej nehode: Prevrátil sa Peugeot s piatimi ľuďmi! FOTO

Medzi Trnavou a Suchou nad Parnou došlo k dopravnej nehode. Polícia informovala, že sa prevrátil Peugeot Boxer, ktorý viezol päť ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Pri Trnave došlo k dopravnej nehode: Prevrátil sa Peugeot s piatimi ľuďmi! FOTO
2
Galéria

Polícia uviedla, že prijala dnes ráno o 06.51 hod hlásenie o dopravnej nehode, ktorá sa stala medzi Trnavou a Suchou nad Parnou.

„Vodič na aute Peugeot Boxer išiel v smere na obec Zvončín, keď mal mať v ceste strieborný Ford, ktorý išiel na Trnavu. V snahe zabrániť čelnej zrážke strhol riadenie auta ku krajnici, kde sa vozidlo prevrátilo. V čase nehody sa v aute nachádzalo päť mužov, ktorí utrpeli viaceré zranenia. Podľa predbežných informácií najvážnejšie zranenia utrpel vodič Peugeotu. Všetkých zranených previezli záchranári na ošetrenie do nemocnice. Vodič strieborného Fordu, ktorý mal v tomto úseku cesty predchádzať iné vozidlo, na mieste nehody nezotrval,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Tá zároveň dodala, že polícia žiada všetkých vodičov, ktorí prechádzali ráno uvedeným úsekom a vedia poskytnúť bližšie informácie k vodičovi strieborného Fordu a k priebehu nehody, nech akékoľvek informácie poskytnú polícii na linke 158.

Fotografie z miesta nehody si môžete pozrieť v našej priloženej galérii.

Medzi Trnavou a Suchou nad Parnou sa stala nehoda! FOTO z miesta
2
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM