Dominika Handzušová Krimi

Prichytení pri čine: Dvaja zlodeji nestihli utiecť, políciu mali v pätách!

Policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky chytili priamo pri čine dvoch zlodejov. Pohostinstvu na Prednádraží spôsobili škodu 1845 eur. Teraz im hrozí väzenie na niekoľko rokov.

Ilustračný obrázok k článku Prichytení pri čine: Dvaja zlodeji nestihli utiecť, políciu mali v pätách!
Zdroj: Webnoviny.sk

Ako informovala polícia, páchatelia sa vlámali do pohostinstva na sídlisku Prednádražie vo štvrtok 2. septembra asi o 01:30 hod. Pri odchode ich prekvapila polícia.

Ďaleko neušli

„Vypáčili zámok na mreži a dostali sa na terasu pohostinstva. Odtiaľ prešli k barovému pultu, kde sa snažili nájsť peniaze a tovar. Pri hľadaní poškodili šestoro barových dvierok,“ opísala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová. „Následne chceli páchatelia odísť, no to im už boli v pätách policajti. V snahe ujsť policajtom a ukryť sa pred nimi, poškodili dvere a zámky, až sa dostali na strechu. Odtiaľ preskočili na balkón, kde ich zadržali policajti,“ pokračovala hovorkyňa.

Škoda takmer 2000 eur

Podľa jej slov oboch páchateľov hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky predviedla na policajný útvar. Tu ich vyšetrovateľ obvinil z prečinu krádeže v štádiu pokusu a poškodzovania cudzej veci. „Majiteľovi spôsobili poškodením zariadenia škodu 1845 eur,“ upresnila Kredatusová. Trnavčan (37) a Ružindolčan (42) už v minulosti boli trestaní. Hrozí im odňatie slobody na niekoľko rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM