Erik Bojničan Futbal

Príprava Spartaka na novú sezónu: Naši chlapci sa stretnú aj so zahraničnými mužstvami

Futbalisti Spartaka Trnava už pred koncom prebiehajúcej fortunaligovej sezóny poznajú dátum štartu prípravy na budúci ročník. Počas nej sa stretnú s viacerými celkami.

Ilustračný obrázok k článku Príprava Spartaka na novú sezónu: Naši chlapci sa stretnú aj so zahraničnými mužstvami
Zdroj: TASR

Začiatok prípravy majú futbalisti Spartaku Trnava naplánovaný na 6. júna a je prispôsobený aj predpokladanej účasti v Európskej lige.

Na istotu štartu v EL potrebuje Spartak vo zvyšných dvoch ligových kolách získať tri body. Ak sa to podarí, prvý zápas na európskej scéne si fanúšikovia nebudú môcť vychutnať priamo na štadióne. Spartak totiž pyká za neprístojnosti divákov vo vlaňajšom dueli s PAOK Solún okrem pokuty aj zavretím štadióna zo strany UEFA na jedno stretnutie, pripomenul portál Trnavský hlas.

Prvé predkolo EL by Trnavčania hrali ešte počas európskeho šampionátu 30. júna a 7. júla. V predbežnom pláne prípravy Spartaka na novú sezónu figuruje sústredenie neďaleko Terchovej (13. až 18. júna) a prípravné zápasy so Skalicou (10. alebo 11. júna), nemenovaným tímom v Poľsku (17. júna) a Olomoucom (24. júna v Kroměříži). Nová sezóna Fortuna ligy sa začne 16. júla.

Môže vás zaujímať:

Mohutný finiš Trnavy v boji o futbalovú Európu: Fanúšikovia chcú Karhana za trénera

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM