Tlačové správy

Prvá stavebná sporiteľňa získala ocenenie TOP firemný filantrop 2014

Prvá stavebná sporiteľňa patrí medzi najlepších firemných filantropov. Za rok 2014 získala ocenenie TOP firemný filantrop spomedzi veľkých firiem nad 250 zamestnancov.

Ilustračný obrázok k článku Prvá stavebná sporiteľňa získala ocenenie TOP firemný filantrop 2014
Zdroj: Dnes24.sk

„Od vzniku Prvej stavebnej sporiteľne časť svojho úspechu vraciame spoločnosti. Pôsobenie na filantropickom poli vnímame ako možnosť aj povinnosť pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Svojimi aktivitami sa nezvykneme chváliť. Ak si však naše snaženie niekto všimne, veľmi si to vážime. Zároveň je to pre nás záväzok do budúcnosti . Pred rokom 2010 sme sa v rebríčku už niekoľkokrát umiestnili na medailových pozíciách, cenu za prvé miesto sme však ešte nikdy nezískali. O to viac nás teší a dodáva nám pocit správneho napĺňania svojho poslania“, hovorí predseda predstavenstva Prvej stavebnej sporiteľne Ing. Imrich Béreš, ktorý cenu preberal.

TOP firemný filantrop má už 10-ročnú tradíciu a ide o jediný rebríček v Slovenskej republike, ktorý prináša dáta o firemnom darcovstve podľa jednotnej metodiky. Rebríček je prístupný pre všetky firmy, ktoré zodpovedne podnikajú a venujú časť svojich ziskov na podporu verejnoprospešných projektov. Rebríček každoročne zostavuje Fórum donorov v spolupráci s ekonomickým denníkom Hospodárske noviny. Index monitoruje finančné ako aj nefinančné dary.

Hlavným cieľom zostavovania rebríčka je oceniť firmy, ktoré venujú svoje prostriedky na dobrú vec, a zároveň zvýšiť povedomie verejnosti o aktivitách firiem v oblasti firemnej filantropie a ich prínosu k zlepšeniu kvality života ľudí.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM