Monika Hanigovská Rôzne

Prvé info o najkrajších sviatkoch v roku: Vianočné trhy zavítajú čoskoro do nášho mesta

Vianočné trhy sa už pomaličky blížia. Už onedlho si budeme môcť vychutnať dobroty, hudbu i prijemnú atmosféru. Prinášame prvé informácie k trnavským vianočným trhom.

Ilustračný obrázok k článku Prvé info o najkrajších sviatkoch v roku: Vianočné trhy zavítajú čoskoro  do nášho  mesta
Zdroj: TASR

Vianočné trhy v našom meste patria medzi obľúbené akcie. Prinášajú bohatý kultúrny program, rozvoniavajúce palacinky, klobásky ale aj horúce varené víno, punč, medovinu, či napríklad pečené gaštany.

Vianočná atmosféra tohto podujatia vytiahne do ulíc množstvo ľudí. Trnavčania si už teraz môžu značiť do kalendára zaujímave dátumy.

Vianočné trhy 2017 sa budú konať v termíne od 1. decembra 2017 do 23. decembra 2017. Pravú vianočnú atmosféru si budú môcť Trnavčania ale aj návštevníci vychutnať na Trojičnom námestí, Hviezdoslavovej (pred budovou Slovenskej pošty), Štefánikovej (po Mestskú vežu), Hlavnej a Trhovej ulici. Kultúrne podujatia sa odohrajú na Trojičnom námestí a na Hlavnej ulici.

Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto počíta aj s umiestnením betlehema a klziska. Návštevníci sa budú môcť betlehemom pokochať na Trojičnom námestí, podľa slov mesta do 7. januára 2018.

Na svoje si počas vianočných trhov prídu aj milovníci športu. Mesto počíta s výstavbou klziska na Hlavnej – v termíne od 8. novembra 2017 do 15. novembra 2018. Pričom klzisko bude v prevádzke od 15. novembra 2017 do 7. januára 2018.

Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné trhy prinesú aj rôzne lákadlá. Počas najkrajších sviatkov roku si budeme môcť dopriať mestskú vežu s lampášom, zahriať sa mikulášskym behom alebo si vychutnať postupné zapaľovanie adventného venca.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM