Monika Hanigovská Rôzne

Prvý januárový víkend nám klope na dvere: Do Trnavy prinesie takéto podujatia

A máme tu prvý januárový víkend. Pozrite sa, na aké podujatie si môžete odskočiť práve v tieto dni.

Ilustračný obrázok k článku Prvý januárový víkend nám klope na dvere: Do Trnavy prinesie takéto podujatia
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Trnavská Bežecká Trilógia

6. januára od 11.00 hod., Atletický klub AŠK Slávia Trnava

Chcete „vybehať“ všetky vianočné dobroty, ktoré lákali počas sviatkov alebo povzbudiť vytrvalcov počas behu? Máte možnosť. Už dnes sa uskutoční podujatie s názvom Trojkráľová šestka. Vychutnať si môžete 6,4 km trať. Pre účastníkov je zabezpečený horúci čaj a ceny, ktoré budú rozdelené formou tomboly.

Nielen Peter Sparks za mixom

6. januára od 22.00 hod., Monkey klub, Trnava

V sobotu si môžete v Trnave dôkladne zresetovať hlavu. Do Trnavy zavíta Djka Zuzka, ktorá hráva na Ibize a k nej sa pridá Dj Peter Sparks. Vychutnajte si podmanivé tóny v podobe kvalitného soundu.

Insidious: Posledný kľúč

6. januára, o 21.30 hod., Kino Hviezda, Trnava

Nechajte sa v Trnave doslovne vtiahnuť do štvrtej časti kultovej hororovej série Insidious, ktorá odhalí záhadnú minulosť dnes vyhľadávanej démonologičky Elise. Tá v mladosti žila v malom mestečku v Novom Mexiku, avšak jej domov bol i domovom temných síl a netrvalo dlho, kým sa jej život obrátil naruby. Teraz ju jej najnovší klient privedie späť do domu hrôzy a Elise sa musí vyrovnať s vlastnou desivou minulosťou.

Posledné korčuľovanie

6. – 7. januára od 10.00 do 20.00 hod., pešia zóna, Trnava

Milovníci športu by mali zbystrieť pozornosť. Zakorčuľovať si v centre mesta a to rovno pod holým nebom, budete môcť len počas tohto víkendu. Organizátor zapožičiava korčule.

Trojkráľovský koncert 2018

7. januára, od 15.00 do 16.30 hod., SDB Kopánka, J. Hlubíka 11, Trnava

Atmosféru sviatku Zjavenia Pána – ktorý patrí k najstarším kresťanským sviatkom, môžete prežiť aj v našom meste. Ako uvádzajú organizátori, tešiť sa môžete na tradično – netradičný trojkráľovský koncert, kde sa predstavia zbory.

Molly a jej hra

7. januára, o 19.30 hod., Kino Hviezda, Trnava

A možno vás zláka filmová snímka s názvom Molly a jej hra, ktorá bola dvakrát nominovaná na Zlatý glóbus. Molly Bloomovú kedysi poznalo zopár ľudí ako talentovanú mladú lyžiarku. Športovú kariéru však vymenila za niečo omnoho lukratívnejšie – hazardné hry. Niekoľko rokov prevádzkovala sieť tajných herní, v ktorých utrácali státisíce dolárov slávni športovci, finanční magnáti či hollywoodska smotánka. Postupne sa jej klientela rozšírila aj o členov ruskej mafie a o Molly a jej aktivity sa začala zaujímať tajná služba. Po 10 rokoch úspešného podnikania ju agenti FBI zatkli kvôli podozreniu z nelegálnych príjmov. Najala si právneho zástupcu, ktorému porozprávala svoj životný príbeh do najmenších detailov, aby očistila svoje meno a dokázala, že bulvárne médiá o nej nevedeli všetko.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM