Anton Hrachovský Krimi

Razia trnavských kriminalistov: Juraja (26) zadržali s množstvom drog a peňazí

Muži zákona zasahovali proti chlapovi s bohatým kontrabantom v okrese Hlohovec. Zabavili tisícky dávok rôznych drog.

Ilustračný obrázok k článku Razia trnavských kriminalistov: Juraja (26) zadržali s množstvom drog a peňazí
Zdroj: Dnes24.sk

Trnavskí kriminalisti vykonali v Maduniciach (okres Hlohovec) domovú prehliadku u dlhšie sledovaného muža. Podľa policajných informácií, už pri ich príchode sa 26-ročný mladík ku všetkému priznal a materiál im dobrovoľne vydal.

Množstvo drog a peňazí

Informáciu o zásahu priniesol spravodajský portál noviny.sk. Podľa reportáže zaistili policajti päť plastových vedier, ako aj niekoľko desiatok vreciek s obsahom marihuany. Ďalej zaistili hnedý prášok, kryštalické látky, ako aj rôzne tabletky, zatavené striekačky a dokonca aj vyrobené masti a ďaľšie predmety a väčší obnos peňazí.

„Identifikovaných bolo vyše sedemtisíc jednorázových dávok marihuany o hmotnosti asi 3,5 kg a 479 tabliet ako extáza, pričom hodnota týchto drog predstavuje 40 705 eur,“ povedala pre portál noviny.sk Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ Trnava. Mladíka obvinili z drogovej trestnej činnosti a na Okresnom súd si vypočul svoj verdikt. „Priamo z pojednávacej miestnosti ho s putami na rukách policajti previezli do väzby. Ak ho uznajú vinným, vo väzení môže zostať až 20 rokov,“ uvádza sa v reportáži.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM