Dominika Handzušová Rôzne

Rozlúčte sa s letom aktívne: Na korčuliach a bicykloch po večernej Trnave

Trnava sa opäť stane na jeden večer mestom korčuliarov a cyklistov. Okrem dvanásťkilometrovej trasy je pripravená aj tradičná škola korčuľovania.

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčte sa s letom aktívne: Na korčuliach a bicykloch po večernej Trnave
Zdroj: Dnes24.sk

Priaznivci oboch aktivít sa stretnú na podujatiach PSA TT-inline a Bercajgel. Trnavskými ulicami budú môcť prejsť bez ohrozenia dopravou.

V sobotu 29. augusta o 18:00 hod. vyjdú z parkoviska Relax na Rybníkovej ulici. Аbsolvujú spolu 12 kilometrov dlhú trasu.

Trasa povedie cez Rybníkovú, Hlbokú, Sladovnícku a Tamaškovičovu ulicu, na kruhovom objazde bude pokračovať smerom na Zelenečskú, odtiaľ prejdú ulicou generála Goliána na Nerudovu, Bratislavskú, Stromovú, Staničnú, ktorou sa dostanú do Staničného parku a následne cez ulice Bedřicha Smetanu, Lomonosovovu, Gejzu Dusíka, Jána Bottu, Študentskú, Hospodársku späť na Rybníkovú na parkovisko Relax.

Užitočné rady pri jazde na korčuliach poskytnú organizátori v inline škole pred štartom samotnej jazdy.

Podujatie PSA TT-inline organizuje trnavská automobilka v spolupráci so Zdravým mestom Trnava a Bratislava Inline po šiesty raz. Piatykrát pritom bude jeho súčasťou aj obľúbená akcia trnavských cyklistov Bercajgel. Posledné dva roky sa na jazde mestom zúčastnilo vždy vyše 500 aktívnych účastníkov.

Mohlo by vás zaujímať:
Náš okres, to nie je len Trnava! 15 rýchlych otázok vám ukáže, ako dobre poznáte obce v okolí
Spartak pokrstil nový štadión: Prehra s brazílskym Paranaense

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM