Monika Hanigovská Krimi

Rušná noc trnavskej polície: Pri zásahu jeden postrelený, druhý zraneniam podľahol

V noci na piatok sa odohrala v obci Opoj dráma. Dvojica podozrivých sa snažila ukradnúť auto. Po príchode polície nasmerovali svoje auto dvakrát na policajné vozidlo.

Ilustračný obrázok k článku Rušná noc trnavskej polície: Pri zásahu jeden postrelený, druhý zraneniam podľahol
3
Galéria

Trnavskí policajti pri zásahu v obci Opoj v okrese Trnava v noci na piatok použili služobnú zbraň a postrelili podozrivých z krádeže auta. Jeden z postrelených mužov zraneniam na mieste podľahol, druhý je v nemocnici.

Polícia o tom informuje na sociálnej sieti. „Policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky v Trnave zasahovali v noci nadnes v obci Opoj, kde sa dvaja podozriví snažili ukradnúť auto. Policajti ich prichytili priamo pri čine,“ píše Polícia SR na facebookovej stránke.

Podľa jej informácií podozriví po tom, ako zbadali policajtov, nastúpili do vozidla, s ktorým na miesto prišli, a snažili sa uniknúť. Na výzvy policajtov nereagovali, naopak, pri vystupovaní policajta z vozidla svoje auto nasmerovali do policajného auta, do ktorého narazili, čím zasahujúcich policajtov ohrozili. Neskôr narazili aj do druhého prichádzajúceho policajného vozidla.

„Zasahujúci policajti následne použili služobnú zbraň a podozrivých postrelili. Okamžite do príchodu rýchlej zdravotníckej pomoci začali s poskytovaním prvej pomoci. Jeden z podozrivých zraneniam na mieste podľahol, druhý bol prevezený do nemocnice,“ uvádza polícia, ktorá má viac informácií poskytnúť už čoskoro na tlačovej besede.

FOTO: Dráma v obci Opoj. Jeden podozrivý postrelený, druhý zraneniam podľahol
3
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM