Monika Hanigovská Rôzne

Sezóna plesov je už tu: Kde v Trnave a okolí sa môžete vytancovať?

Hudba, tanec aj krásne šaty. Plesová sezóna je už tu. Príležitostí na to, aby ste sa zabavili, bude dosť aj v Trnave a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Sezóna plesov je už tu: Kde v Trnave a okolí sa môžete vytancovať?
Zdroj: TASR

Na ples si môžete vyraziť v našom meste už v tento piatok 13. januára. „Kávový ples“ so začiatkom o 18.00 hodine v Holiday Inn Trnava prinesie zábavu, ale aj odovzdávanie cien za najlepšieho baristu roka zo súťaží „SLOVAK BARISTA CUP“ junior a Mistr kávy junior. Návštevníkov môže taktiež potešiť lákavá ochutnávka kvalitných vín, rumov a cigár v cigarovom bare, ale aj miešaných drinkov od kvalifikovaných barmanov. Ochutnávky vín, drinkov, káv a rumov budú k dispozícii počas celého plesu zdarma. Tancom bude sprevádzať Brillant Orchester Milana Olšiaka, či Marco Pillo & Band. Podľa organizátorov akcie Academy of Coffee bude účel plesu charitatívny a peniaze z tomboly pôjdu na onkologické deti a deti s telesným postihnutím. Cena vstupenky je 69 eur.

Vo februári sa môžu Trnavčania „vyzvŕtať“ na niekoľkých plesoch v našom meste. Jeden z nich sa bude konať 4. februára a nesie názov „Porádny ples“. Ten sa uskutoční v sále UCM na Jozefa Herdu 2 od 19.00 hodiny. O zábavu sa postará moderátorka Ivetta a DJ Kováčik. Plesajúcich zabaví aj fotobúdka Funface a bude i polnočná tombola. Žalúdky plesajúcich zasýti večera a raut. Cena vstupenky je 40 eur.

V Trnave sa uskutoční aj „22. reprezentačný ples Mesta Trnavy“ a to 25. februára od 20.00 hodiny v Holiday Inn Trnava. Ples pod záštitou mesta sľubuje okrem známych mien aj večer plný noblesy a zábavy. Zároveň akcia podporí aj charitu. Hostí bude baviť Orchester Pavla Zajáčka so sólistami, Trnafská cimbalofka, DJ Marián Kukla i kapela POPS. Na plese zaspieva aj Barbora Švidraňová a Lukáš Adamec. Večerom bude sprevádzať moderátor Martin Chynoranský. Vstup do hlavnej sály stojí 70 eur, do vedľajšej 55 eur.

V našom meste sa uskutoční aj tématický ples, ktorý ponúkne návrat v čase do 30. a 40. rokov. Bude sa konať 25. februára v Mestskej športovej hale v Trnave pod taktovkou profesionálnej tanečnej, speváckej a hereckej skupiny Showart. O hudbu sa postará Real swinging orchester pod vedením Martina Uhereka. Tancujúcich zabavia aj známe tváre z muzikálov Ján Slezák a Natália Hatalová. Program doplní tanečná skupina Showart a DJ Papa Django. Návštevníkov tohto plesu čaká večera formou švédskych stolov a tématické nápojové menu. Dámy zase poteší welcome drink s prekvapením. V ponuke bude aj zaujímavá tombola. Cena vstupenky je 55 eur.

Zabaviť sa môžete aj v okolí Trnavy. Poľovnícke združenie Svornosť Špačince organizuje 21. januára reprezentačný poľovnícky ples v Kultúrnom dome Špačince. Zábava, ktorá sa začne od 20.00 hodine, ponúkne občerstvenie a do tanca bude hrať skupina PROFIL. Cena vstupenky je 17 eur.

Plesať sa bude aj v obci Zeleneč. V sobotu 28. januára sa bude konať v poradí už 27. reprezentačný ples športovcov. Zabávať sa ľudia budú môcť v Kultúrnom dome Zeleneč už od 19.00 hodiny. Pripravené bude občerstvenie, slávnostné uvítanie i pestrá ponuka v bufete. Do tanca zahrá kapela Exil. Cena vstupenky je 22,50 eur.

V piatok 17. februára sa uskutoční VI. reprezentačný ples Športovcov 2017 v Špačinciach. Začiatok akcie je je naplánovaný na 20.00 v Kultúrnom dome Špačince. Do tanca zahrá skupina VARIANT – p. Ištvanec a spol. Cena vstupenky je 15 eur.

Poznámka: Vychádzali sme prevažne z informácií dostupných na internete, nezaručujeme ich aktuálnosť. Zoznam plesov budeme aktualizovať. Ak o nejakých v našom meste alebo okolí viete, dajte nám vedieť na trnava@global24.sk, ďakujeme.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM