Dominika Handzušová Futbal

Slávnostné otvorenie City Arény bude vypredané: Po lístkoch sa len tak zaprášilo!

O vstupenky na otvorenie City Areny – Futbalového štadióna Antona Malatinského v Trnave bol obrovský záujem. Počet vyčlenený na voľný predaj sa minul v priebehu niekoľkých hodín.

Ilustračný obrázok k článku Slávnostné otvorenie City Arény bude vypredané: Po lístkoch sa len tak zaprášilo!
Zdroj: TASR

Predaj bol pôvodne naplánovaný na tri dni. Od štvrtka 6. augusta však už bude visieť na vstupe do provizórneho sekretariátu Spartaka Trnava na Kollárovej 26 iba oznam o vypredaní.

Západná tribúna bez divákov

„Záujem bol obrovský,“ informoval Ľudovít Tóth z agentúry event2all. Na otvárací ceremoniál, počas ktorého sa uskutočnia dva futbalové zápasy Spartaka s Ajaxom Amsterdam Old Boys a brazílskym Atlético Paranaense a po nich koncert s hviezdami ako Kuly, Michal David, britská skupina The Sweet, a ohňostrojom, bude podľa jeho vyjadrenia k dispozícii 16 000 sedadiel. „Celá západná tribúna bude bez divákov, pre potreby koncertných vystúpení,“ dodal Tóth. Celkovo bude mať štadión 19 000 miest.

Malá nádej na dodatočný predaj

Tým záujemcom, ktorým sa doteraz nepodarilo zohnať lístky, svitá ešte malá nádej. „Nie je vylúčené, že lístky z nevyzdvihnutých rezervácií partnerov City Areny sa ešte poskytnú ďalej do predaja. Nestane sa tak však skôr ako 17. augusta. Informácia o dodatočnom predaji lístkov bude zverejnená aj na www.spartak.sk,“ uviedol Tóth.

Čítajte tiež:
Jarábek pred odvetou s PAOK-om: Popasujeme sa o postup
Trnava ukáže najväčšie hokejové talenty: Príďte sa schladiť na prípravák Slovenska s Kanadou

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM