Monika Hanigovská Rôzne

Sledujte, akí zaľúbenci mali svadbu v Trnave: Dôkaz, že láska nepozná hranice

Veľký deň D, na ktorý sa len tak nezabúda. Medzi práve takéto momenty patrí aj svadba. V Trnave sa však neberú výlučne len Slováci. Tu je dôkaz.

Ilustračný obrázok k článku Sledujte, akí zaľúbenci mali svadbu v Trnave: Dôkaz, že láska nepozná hranice
Zdroj: TASR

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Vlani prežili takéto momenty v Trnave viaceré zaľúbené páry. V našom matričnom obvode v roku 2016 spečatili svoju lásku stovky ľudí.

Vyše 400

„V roku 2016 bolo v Matričnom obvode Trnava uzavretých 412 manželstiev a z toho bolo 229 cirkevných a 183 občianskych sobášov,“ uviedla pre spravodajský portál Trnava 24 matrikárka Marta Kleimanová, z odboru organizačnej a vnútornej správy v Trnave. Vlani v našom matričnom obvode neuzatvárali manželstvá len Slováci, ale aj cudzinci, bolo ich presne 21. A išlo miestami aj o ďaleké krajiny, z ktorých pochádzali. Veď sledujte ďalšie informácie, ktoré sme zistili.

Brazília aj Mexiko

„Cudzinci boli štátnymi občanmi Srbskej republiky, Macedónskej republiky, Lotyšskej republiky, Českej republiky, Ruskej federácie, Brazílskej federatívnej republiky, Španielskeho kráľovstva, Rumunska, Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska, Spojených štátov mexických,“ prezradila pre spravodajský portál Trnava 24 Kleimanová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM