Monika Hanigovská Rôzne

Sobotné a nedeľné podujatia v Trnave i okolí: Kam si môžete vyraziť?

Dva dni voľna sú pred nami a ostať iba doma, by bola škoda. Z podujatí, ktoré nás v Trnave či okolí čakajú, sme vybrali presne päť zaujímavých tipov.

Ilustračný obrázok k článku Sobotné a nedeľné podujatia v Trnave i okolí: Kam si môžete vyraziť?
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto pozýva: na bicykli do Smoleníc

Sobota, 3. september o 9.45 h, stretnutie pred divadlom Jána Palárika

Pre všetkých milovníkov športu a pekných scenérií naše mesto pripravilo výlet cez cyklotrasu do Smoleníc. Na športovcov v cieli bude čakať aj malé občerstvenie. Počet účastníkov je limitovaný.

Prečítajte si:Stoja za krásny výlet: 4 hrady v okolí Trnavy, ktoré by mal spoznať každý

Umelecký festival

Piatok, Sobota, 2. september od 16.00 h, 3. september od 14.00 h, Cífer, Kúpalisko Pác

Umelecký festival Mikroregiónu 11 PLUS – RUKAMI A SRDCOM – pripravilo bohatý kultúrny program na kúpalisku Pác. Akcia sa začne konať 2. septembra a bude pokračovať aj na druhý deň, 3. septembra od 14.00 h. Návštevníci sa môžu tešiť na ukážky ľudových remesiel, či vystúpenie folklórnych súborov. Lákadlom budú aj známe i menej známe skupiny. Kmeťoband, Bukasovský masív, Landfil, P.A.M Band, či Karpatské Horké budú vyhrávať návštevníkom do rytmu. Tí najmenší zase potešia detské tvorivé dielne, skákajúci hrad, či hrnčiar.

Vojenské historické múzeum v Piešťanoch

Sobota, 3. september od 10.00 – do 17.00 h, Vojenské historické múzeum, Piešťany

Ministerstvo obrany pozýva dospelých a deti na podujatie s názvom „Deň ozbrojených zložiek a záchranných systémov s deťmi“. Návštevníci si budú môcť pozrieť vojenskú techniku a ukážky práce príslušníkov Ozbrojených síl SR. Lákadlom bude aj show – program Čestnej stráže OS SR, či stíhacie lietadlá MiG-29 ktoré preletia nad hlavami návštevníkov. Milovníci vojenských prehliadok sa môžu tešiť aj na zoskok výsadkárov. Pre najmenších budú pripravené súťaže. Program doplnia aj policajti, colníci, hasiči a príslušníci väzenskej a justičnej stráže.

Prečítajte si:FOTO: Trnavské softbalistky sa predviedli. Na turnaji získali 2. miesto!

Párty: Garden Party w/ M A L A L A T A

Sobota, 3.september od 21:00 h, Garden Pub, Stefanikova 24, Trnava

Pripravte sa na rozlúčku s letom. Sobota sa bude niesť v rytme balkánskych beatov. Aby toho nebolo málo o hudbu sa postará aj hudobné duo, známe z rôznych festivalov – duo MALALATA. Zábavu tiež rozprúdi pražský hosť Le Petit Nicolas.

Kino: Ani vo sne!

Nedeľa, 4. september od 19.30h, Kino Hviezda, Trnava

Šestnásťročná Laura je vrtká, mrštná a trvdohlavá. Túži sa dostať do partie parkouristov a zaskočí ju láska, ktorú po prvýkrát pocíti k Lukymu. Začne žiť dvojaký život. Vo fantazijnom svete romantických vízií jej Luky patrí, v realite skončí jej snaha sa s Lukym zblížiť zle. Vo chvíli, keď sa oba svety zvláštnym spôsobom prepoja, Laura sa musí rozhodnúť pre jeden z nich.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM