Rastislav Búgel Futbal

Spartak doma podľahol Michalovciam: Tréner Hucko vraví o prespatom prvom polčase

Domáci z úvodných troch rohových kopov nič nevyťažili a prvou strelou ohrozil brankára Kelemena až v 9. minúte Mikovič po prihrávke Harbu. Hostia hrozili cez hrotového Nworaha, s ktorým mali trnavskí stopéri, hlavne Nikolič a Godál, chvíľami plné ruky práce.

Ilustračný obrázok k článku Spartak doma podľahol Michalovciam:  Tréner Hucko vraví o prespatom prvom polčase
Zdroj: TASR

V 25. minúte najskôr vyrazil brankár Kelemen strelu Harbu na bočnú sieť, potom sa z protiútoku dostal cez trnavskú obranu Danko a sám pred Kamenárom s prehľadom skóroval. Hostia po góle ožili a otraseným domácim nedovolili dostať sa do zakončenia, i keď v závere polčasu prišiel na ihrisko Depretris.

Trnavčania sa v 2. polčase všemožne snažili o vyrovnanie, ale proti dobre fungujúcej prevažne legionárskej obrane hostí s brankárom Kelemenom sa im to nepodarilo, i keď príležitostí mali niekoľko. Strela Haliloviča i Janečku letela nad, rovnako ako hlavička Schranza, v 67. minúte Kelemen vyrazil gólovú strelu Haliloviča a 10 minút pred koncom nevedeli spartakovci dosiahnuť gól ani zo skrumáže, keď najskôr Majtán a vzápätí ani Halilovič neprestrelili obranu hostí. Šesť minút pred koncom v dobrej pozícii prestrelil opäť Halilovič. Hostia v 2. polčase vystrelili iba v 57. minúte Koscelníkom, jeho jedovatú strelu však brankár Kamenár vyboxoval. Trnavčania tak v prvom vzájomnom stretnutí s nováčikom z Michaloviec ťahali nakoniec za kratší koniec a prekvapujúco, ale zaslúžene prehrali.

Spartak Trnava – MFK Zemplín Mihalovce 0:1 (0:1)

Ivan Hucko, tréner Trnavy: „Sme sklamaní, bez gólov sa nedá vyhrávať. Prespali sme prvý polčas a v druhom napriek snahe to už nešlo. Výsledkom je naša prehra.“

František Šturma, trémer Michaloviec: „Do zápasu sme vstúpili veľmi dobre, vedeli sme, kde má súper silné a kde slabé stránky. Chceli sme hrať na kontry, jedna nám vyšla a mohli sme dať aj druhý gól. To sa nám nepodarilo, napriek tomu patrí vďaka mojim chlapcom, ktorí získali dôležité tri body.“

Kompletnú ligovú tabuľku nájdete po kliknutí SEM!

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM