Dominika Handzušová Futbal

Spartak oznámil ceny na otvorenie City Arény: Koľko zaplatíme za slávnostný duel?

Otvárací zápas City Arény - Štadióna Antona Malatinského je naplánovaný na sobotu 22. augusta. Fanúšikov čakajú dva zaujímavé duely po sebe.

Ilustračný obrázok k článku Spartak oznámil ceny na otvorenie City Arény: Koľko zaplatíme za slávnostný duel?
Zdroj: TASR

Lístky začne klub predávať v druhej polovici júla. Spartak Trnava momentálne dolaďuje systém predaja, informovala oficiálna stránka spartak.sk.

„O podrobnostiach predaja budeme v dostatočnom časovom odstupe informovať na klubovej internetovej stránke, na klubovej televízii Spartak TV a oficiálnych profiloch na sociálnych sieťach. Môžem však prezradiť, že lístky budú fanúšikovia dostávať v špeciálnej obálke potlačenej s motívmi štadióna, ktorá bude vyrobená ako pamätná k tomuto momentu,“ uviedol PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.

Zadarmo susedia a držitelia lístkov s Duklou

Vstupné stanovili na jednotných 6 eur na celý štadión, výnimkou sú miesta na druhom poschodí strednej časti východnej tribúny (sektory 36–40), kde budú stáť lístky 10 eur. Susedia City Areny z priľahlých ulíc dostanú za doterajšiu trpezlivosť a zhovievavosť k výstavbe lístok zdarma.

Vstupenku získajú bezplatne aj držitelia lístkov na zápas s Banskou Bystricou, ktorý sa hral v závere jarnej časti sezóny 2014/15 na štadióne v Zlatých Moravciach. Tí, čo si nechali vtedy u usporiadateľov označiť vstupenku, si ju budú môcť vymeniť.

Dva zápasy po sebe

Spoločnosť City-Arena pripravuje na predposledný augustový víkend veľkolepé otvorenie futbalového stánku i priľahlého obchodno-zábavného komplexu. V tejto súvislosti sa môžu návštevníci štadióna tešiť na bohatý sprievodný program a dva futbalové zápasy.

V prvom sa predstavia starí páni Trnavy v súboji s „oldboys“ Ajaxu Amsterdam. Po nich príde na rad zápolenie A-tímu „andelov“ proti zahraničnému súperovi zvučného mena. Klub v týchto dňoch dolaďuje detaily zmluvy s brazílskym Santosom.

Vstupenky na otvárací zápas budú platiť na celý program, ktorý sa začne o 19:00 hod. a skončí sa až po polnoci.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM