Dominika Handzušová Futbal

Spartak oznámil posilu do útoku: Ofenzívu vystuží Tomáš Majtán

Fortunaligový futbalový klub FC Spartak Trnava získal do svojich služieb Tomáša Majtána. Útočník (28) podpísal s "bílími andelmi" zmluvu do konca sezóny s opciou na ďalší rok.

Ilustračný obrázok k článku Spartak oznámil posilu do útoku: Ofenzívu vystuží Tomáš Majtán
Zdroj: TASR

Majtán naposledy pôsobil v Senici. Jeho kariéra sa začala v Interi Bratislava, pokračovala v Petržalke, najviac zažiaril v Žiline, odkiaľ neskôr odišiel na hosťovanie do Baníka Ostrava. Pred senickým angažmánom si vyskúšal aj zahraničný chlebík v Górniku Zabrze.

Natúpiť by mohol už proti Ružomberku

„Vyhoveli sme požiadavkám trénerov, ktorí prejavili o Majtánove služby záujem. Administratívne sme jeho príchod vybavili tak, aby mohol nastúpiť už v Poprade proti Ružomberku. Tomáša poznáme z pôsobenia zo Slovenska aj Poľska, minulá sezóna mu nevyšla podľa predstáv, lebo musel absolvovať operáciu ramena, ale prešiel zdravotnými aj fyzickými testami a angažovali sme ho,“ uviedol pre oficiálnu stránku klubu generálny manažér Spartaka Viktor Blažek.

Tomáš Majtán sa po ukončení spolupráce so Senicou pripravoval individuálne. V úvodných týždňoch mal nad ním dohľad kondičný špecialista Martin Rusňák. „Som rád, že som zakotvil v klube ako je Trnava. Letná pauza bola pre mňa veľmi dlhá, hoci som sa pripravoval individuálne. Nový štadión a fanúšikovské zázemie sú v Trnave veľkou motiváciou pre každého hráča,“ citoval Majtána klubový web.

Mohlo by vás zaujímať:
Tímy avizovali zostavy na otvorenie City Arény: S Ajaxom možno príde Cruyff
Spartak sa rozlúčil s Grabežom: Pracuje na nových posilách

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM