Rastislav Búgel Futbal

Spartak plánuje vypredať šláger s Trenčínom: Jeden fanúšik vyhrá auto!

Futbalisti Spartaka Trnava nastúpia na záverečný domáci jesenný súboj Fortuna ligy 5. decembra o 18.20 h proti lídrovi tabuľky AS Trenčín a cieľom trnavských funkcionárov je vypredať štadión. Pre divákov preto pripravili viaceré sprievodné akcie.

Ilustračný obrázok k článku Spartak plánuje vypredať šláger s Trenčínom: Jeden fanúšik vyhrá auto!
Zdroj: TASR

„Dostali sme informáciu, že do Trnavy sa chystá na zápas množstvo fanúšikov hostí, ktorí pricestujú špeciálnym vlakom. Navyše Trenčania majú obsadených už 19 autobusov a ďalší fanúšikovia majú prísť individuálnou dopravou,“ informoval PR manažér Spartaka Marek Ondrejka s tým, že na stredajšej porade k zápasu požiadali zástupcovia AS Trenčín o plnú kapacitu sektora hostí – teda 1890 vstupeniek.

Otvorili pokladňu

„Veríme, že tento údaj nenechá chladných ani našich fanúšikov a zaplníme štadión. Bolo by skvelé, keby proti už istému jesennému majstrovi hnali našich chlapcov dopredu plné tribúny,“ uviedol Ondrejka. Spartak preto už spustil online predaj vstupeniek na adrese cityarena.maxi­ticket.sk. V stredu od 16.00 do 18.00 už otvorili aj pokladňu na Športovej ulici pre fyzický predaj, ktorý bude prebiehať v rovnakom čase aj v pondelok 30. novembra, v stredu 2. decembra a v piatok 4. decembra. V deň stretnutia otvoria pokladne na Športovej ulici, ale už aj na Kollárovej ulici od 13.00.

Charitatívny zámer

Manažment „červeno-čiernych“ pripravuje pre fanúšikov viacero marketingových aktivít, aj v spolupráci s Trenčanmi a ÚLK. V predaji budú žrebovateľné vianočné karty s fotografiou A-tímu, ktoré si budú môcť fanúšikovia zabezpečiť za symbolické jedno euro a dostať sa tak do súťaže o vecné ceny. Jeden z divákov získa automobil. Fanúšikovia si môžu kúpiť maximálne 30 kusov pohľadníc na osobu, výťažok z predaja venuje klub trnavskej nemocnici. „Podporíme Onkologickú kliniku Fakultnej nemocnice v Trnave,“ vysvetlil PR manažér Spartaka.

Dianie vo fortunaligovom klube FC Spartak Trnava už môžu fanúšikovia sledovať aj na nových komunikačných kanáloch. Klub spustil svoje oficiálne kontá okrem Facebooku i na Twitteri a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM