Dominika Handzušová Futbal

Spartak sa rozlúčil s Grabežom: Pracuje na nových posilách

Srbský obranca Srdjan Grabež si už viac neoblečie dres fortunaligového futbalového klubu FC Spartak Trnava, ktorý s ním ukončil spoluprácu. Informovala oficiálna internetová stránka Spartaka.

Ilustračný obrázok k článku Spartak sa rozlúčil s Grabežom: Pracuje na nových posilách
Zdroj: TASR

Grabež vynechal veľkú časť minulej sezóny, keď pre zranenie kolena odohral iba dva zápasy. Podstúpiť musel operáciu a v závere ligového ročníka sa zľahka zapojil do tréningu. V úvode letnej prípravy mu však koleno začalo opúchať a ukázalo sa, že bude potrebný ďalší operačný zákrok.

Uplatnili klauzulu

„So Srdjanom sme predlžovali zmluvu pred štartom novej sezóny do konca kalendárneho roka. V kontrakte však bola klauzula, že musí byť zdravý. Operácia ho vyradí minimálne do apríla, otázne je, aká bude jeho ďalšia budúcnosť. Vážime si služby, ktoré pre Spartak odviedol, za jeho prácu na ihrisku mu patrí vďaka. Ide o hráča, ktorý patril k tomu pozitívnemu, čo ponúka slovenská liga,“ povedal pre www.spartak.sk generálny manažér Spartaka Viktor Blažek.

Káder chcú vystužiť

Andeli v týchto dňoch pracujú aj na posilnení kádra. „V tejto chvíli nechceme konkretizovať mená, nakoľko prebiehajú rokovania. Prestupový termín sa končí 6. septembra, budeme pracovať na tom, aby sme mužstvo vystužili,“ dodal trnavský funkcionár.

Čítajte tiež:
Kompletný futbalový PREHĽAD: Víkend na trávnikoch za nami, ako to dopadlo?
"Trnava si vystrelila z Bratislavy: Po City Aréne behá "belasý špeh, ktorého prezradila spodná bielizeň

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM