Tlačové správy

Späť do školy: Ako vybrať ten správny paušál pre vášho školáka?

Už dávno neplatí, že mobilný telefón do školy nepatrí. Smartfón nemusí slúžiť deťom iba na hranie hier. Naopak žiaci a študenti môžu inteligentné mobilné zariadenie skvele využiť na učenie alebo na rozvoj niektorej zo svojich zručností, a to zábavnou a interaktívnou formou.

Ilustračný obrázok k článku Späť do školy: Ako vybrať ten správny paušál pre vášho školáka?
Zdroj: 4ka

Pre študentov je mobilný telefón tiež dôležitým komunikačným prostriedkom s rodičmi a kamarátmi, ale aj nevyhnutnou učebnou pomôckou. Iný mobilný paušál však potrebuje žiak na základnej škole a niečo iné vysokoškolák. Štvrtý mobilný operátor ponúka viacero možností, ako mať účet za mobil školáka pod kontrolou a pritom s ním ostať v neustálom kontakte.

Predškoláci

Ak ešte vaše dieťa nechodí do školy, ale chcete aby malo možnosť sa na vás kedykoľvek obrátiť aj počas pobytu v škôlke či u babky, existuje riešenie. Pre deti predškolského veku sú určené zariadenia v podobe hodiniek, ktoré spájajú funkcie mobilného telefónu a GPS lokátoru. Tie obsahujú aj tlačidlá pre zavolanie niektorému z rodičov. Stačí do nich vložiť SIM kartu od 4ky, ktorú kúpite na každej pobočke Slovenskej pošty. Rodič tak vždy presne vie, kde sa jeho dieťa práve nachádza a môže mu aj kedykoľvek zavolať a za minútu volania zaplatíte vždy iba 4 centy.

Zdroj: 4ka

Školáci

Svoj prvý mobilný telefón dostávajú deti zväčša už na prvom stupni základnej školy. Pri výbere mobilu pre školáka sa zamerajte hlavne na funkčnosť, odolnosť a cenu. Na vybraných pobočkách Slovenskej pošty môžete kúpiť viacero modelov s rozumným pomerom cena/výkon spolu so SIM kartou od 4ky. Pre školáka je vhodné zvoliť mobilné služby pomocou dobíjania kreditu, ktorý dobijete online webe operátora www.4ka.sk alebo na každej pošte. 4ka navyše ponúka výhodný dátový balík GIGA a paušály TO s gigantickou porciou dát za rozumnú cenu.

Stredoškoláci

Pre každého stredoškoláka je mobil s internetom jednou z najdôležitejších nielen učebných pomôcok. Tínedžeri si na kvalitný mobil potrpia a potrebujú v ňom mať aj veľa dát. Ideálnym riešením pre mladého študenta je niektorý z nových paušálov TO. od 4ky. Napríklad paušál TO.10 ponúka až 10 GB dát v sieti 4ky a okrem toho aj 100 minút volaní alebo odoslaných SMS na celom Slovensku. Študent tak bude mať vždy dostatok dát na učenie aj zábavu s kamarátmi a zároveň môže kedykoľvek zavolať rodičom.

Vysokoškoláci

Máte doma už takmer dospeláka, ktorý sa chystá alebo už študuje na vysokej škole? Nároky vysokoškoláka na mobilný telefón a mobilné služby sú vysoké. A to platí ešte viac ak sa rozhodne odísť študovať do iného mesta. Či už sa vaša ratolesť rozhodne študovať doma, alebo odíde na internát na druhý koniec Slovenska, so 4kou sa už viac nemusí obmedzovať. Pre vysokoškolákov je ideálny paušál TO.∞, s ktorým získajú nekonečné dáta na celom Slovensku a k tomu aj neobmedzené volania a SMS do všetkých sietí na Slovensku, takže môže kedykoľvek zavolať, ako sa má alebo čo má nové. S nekonečným paušálom od 4ky pôjde každému vysokoškolákovi učenie či písanie diplomovky ako po masle.

(PR) – Za obsaj aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: 4ka
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM