Monika Hanigovská Rôzne

Spravodajský prehľad z Trnavy a okolia: Na čo čitatelia klikali najviac?

Nenechajte si ujsť tie témy ani vy. Prinášame vám spravodajský prehľad najklikanejších článkov nášho portálu z celého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský prehľad z Trnavy a okolia: Na čo čitatelia klikali najviac?
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Dedina, ktorá priam láka na výlet

Zoznámte sa aj vy s lokalitou, ktorá priam láka na výlet a ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Nachádza sa nie až tak ďaleko od Trnavy a jej návšteva sa rozhodne oplatí.

Info od Arrivy Trnava

Počas tohto týždňa sme vás tiež informovali aj o tom, že dopravná spoločnosť ARRIVA Trnava sa obrátila na žiakov základných a študentov stredných škôl v našom kraji, ktorí cestujú za štúdiom. Tu sú podrobnosti.

Top akcie

V tento týždeň vás zaujal aj náš redakčný výber top desiatich trnavských septembrových akcií. Pozrite sa, kam sme našim čitateľom odporučili si vyraziť počas deviateho mesiaca tohto roka.

Lávka na Starohájskej

Trnava začala s opravou lávky na Starohájskej ulici. Jej sanácia si vyžiada dve etapy prác, ale aj obmedzenie pre chodcov, cyklistov a vodičov.

Odstávky elektriny v Trnave

Naše mesto čaká v septembri niekoľko odstávok elektrickej energie. A práve o tom sme vás informovali v našom článku. Počas tohto týždňa sme vám priniesli prehľad, ktorý taktiež vzbudil pozornosť našich čitateľov.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM