Monika Hanigovská Rôzne

Spravodajský súhrn: 5 najzaujímavejších článkov týždňa z Trnavy

Je tu posledný deň tohto týždňa. Urobte si rýchly prehľad o spravodajskom dianí ostatných dní. Tu je 5 najzaujímavejších článkov, ktoré sme uverejnili.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský súhrn: 5 najzaujímavejších článkov týždňa z Trnavy
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Chlapi v sukniach

Po Trnave sa premávali chlapi v sukniach. Viacerí škótski návštevníci Trnavy si vychutnávali mesto „po domácky“ – v takzvanom kilte. Aké postrehy o Trnave nám prezradili?

Trnavský pes vo videoklipe speváka

Šikovný psík z Trnavy sa ocitol vo videoklipe známeho speváka. Pred kamerami to rozbalila roztomilá kólia Luna. Luna si vo videoklipe zacvičila so spevákom ale vystupuje v ňom aj sólo. Pozrite si to vo videoklipe.

Slovník trnavských tínedžerov

Tak ako každá iná mládež na Slovensku, ani tá trnavská nepoužíva iba spisovné slová. Nezriedka siaha po síce nespisovných, ale takých, ktoré u rovesníkov takpovediac letia. Vybrali sme 25 výrazov, ktoré sú súčasťou slovníka trnavských tínedžerov. Pozrite sa.

Trnava je prvá

Trnava sa teší z prvenstva v Národnej súťaži o cenu Európskeho týždňa mobility (ETM) 2016. Aktivity spájala snaha popularizovať pešiu, cyklistickú alebo hromadnú dopravu a poukázať na ekonomické prínosy inteligentnej a udržateľnej mobility nielen pre jednotlivcov, ale aj celú spoločnosť. Pre mesto je prvenstvo výzvou a záväzkom pre budúci rok.

Rekonštrukcia aj fit zóna

Trnava sa rozhodla zrekonštruovať známe ihrisko. Počíta sa aj vytvorením fit zóny. Známy areál tak dostane nové príťažlivé prvky.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM