Tlačové správy

Stvorení na behanie!

Príliš chladno, príliš mokro, prílišná tma - také starosti sú teraz minulosťou! Pretože priedušné termovlákna udržujú telo v príjemnej teplote, vďaka ekologickým impregnáciám sa dážď jednoducho zrazí do kvapiek a kvalitné reflexné prvky upútajú pozornosť každého.

Ilustračný obrázok k článku Stvorení na behanie!
Zdroj: Dnes24.sk

Teraz Vám už nič nebráni vyraziť si zabehať za každého počasia!
Kolekciu „Stvorení na behanie“ nájdete v Tchibo obchodoch od 12. októbra 2015 a v e-shope www.tchibo.sk pre držiteľov TchiboCard už od 7.10.2015.

Športové tričko s dlhým rukávom

Dobre odvádza vlhkosť. V predaji je červené s celoplošnou potlačou alebo fialové s melírom. So vsadenými dielmi zo sieťoviny vzadu a v podpazuší zaistí optimálnu telesnú klímu. Predbežná cena 14,95 €.

Športová podprsenka

Podložený zips je s ochranou jazdca. Výborne sa nosí vďaka vnútornému vsadenému dielu z materiálu Spacer s vláknom COOLMAX®. Vykrojená zadná časť je s dielom zo sieťoviny. Má mäkké, posuvné, elastické ramienka a mäkkú gumu pod prsami. Pri behaní a nordic walkingu zaručuje neobmedzenú aktivitu s vysokým zaťažením. Predbežná cena 17,95 €.

Svietiaci náramok s LED

S ochranou proti striekajúcej vode a s úložným vreckom na kľúče, peniaze a pod. Je možné ho nosiť aj na nohe. Má 2 stupne svietenia – blikajúce a trvalé svetlo. Predbežná cena 8,95 €.

Multifunkčná šatka

Dobre odvádza vlhkosť. Chráni hlavu a krk pred studeným vetrom. Je možné ju nosiť siedmimi spôsobmi. Má jednotnú veľkosť a je unisex. Predbežná cena 6,95 €.

Stvorení na behanie!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM