Monika Hanigovská Rôzne

SÚHRN TÝŽDŇA: Pozrite si 5 najklikanejších článkov v jednom balíku

Poobhliadnite sa spolu s nami za končiacim sa ďalším marcovým týždňom. V jednom balíku vám prinášame päticu najklikanejších článkov nášho portálu.

Ilustračný obrázok k článku SÚHRN TÝŽDŇA: Pozrite si 5 najklikanejších článkov v jednom balíku
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Vynovený amfiteáter

Koncerty nielen na hlavnej scéne, ale aj na čerstvo osadenom menšom pódiu už čoskoro čakajú Trnavčanov vo vynovenom Mestskom amfiteátri. Sezónu tam plánujú otvoriť 1. apríla. Koncertovať pri tejto príležitosti bude Marián Čekovský s Trnavčanom Michalom Bugalom a Martinom Valihorom.

Módna dizajnérka

Narodila sa v Trnave a oslovil ju svet módy. Kúsky dizajnérky Gabriely Giotto si obliekajú aj známe mená šoubiznisu. Viac sa už môžete dozvedieť v našom rozhovore, ktorý sme s ňou počas tohto týždňa priniesli.

Trnavské jarmoky kedysi

Trnava a jarmoky? To proste ide k sebe. Cez týždeň sme vám priniesli krásne spomienky trnavských pamätníčok, ktoré sa pre náš spravodajský portál zaspomínali, ako to kedysi v našom meste vyzeralo na jarmokoch.

Jar

Už aj v Trnave cítiť, že jar je tu. Okrem odkladania zimných kabátov, rastúcich teplôt, či silnejúcich slnečných lúčov, je to možné pozorovať aj na rôznych iných výjavoch, ktoré sú typické pre toto ročné obdobie. Takýmto príkladom sú aj prvé jarné žiarivé kvety.

Trnavské súsošie

V centre nášho mesta, na obľúbenom Trojičnom námestí, stojí Súsošie Najsvätejšej Trojice. To je známe medzi Trnavčanmi aj ako „trojička“. Toto skvostné umelecké dielo zahrňuje viacero sôch, erbov a výjavov. Vedeli ste o ňom však tieto fakty?

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM