Tlačové správy

VYHODNOTENIE SÚŤAŽE: Tieto mená vyhrali super ceny k filmu Rukojemník

Pripravili sme pre vás súťaž so slovenským filmom Rukojemník. Vyhrajte rovnomennú knihu, ktorá vznikla podľa scenára k filmu, tričko alebo jednu z ďalších cien. Film Rukojemník môžete vidieť v kinách od 8.januára.

Ilustračný obrázok k článku VYHODNOTENIE SÚŤAŽE: Tieto mená vyhrali super ceny k filmu Rukojemník
Zdroj: Dnes24.sk

Detské oči vidia svet celkom inak a hlavný hrdina filmu Rukojemník má tu výhodu, že kvôli dobrodružným výpravám, bitkám so spolužiakmi a prvým láskam atmosféru doby a miesta až tak nevníma.

Malý Peter (Richard Labuda, vnuk Mariána Labudu) vyrastá v starostlivosti prarodičov (Milan Lasica, Libuše Šafránková ), pretože jeho rodičia emigrovali do Viedne a odvtedy sa ho prostredníctvom úradov márne snažia získať. Aj preto Peter vymýšľa najrôznejšie spôsoby, ako sa dostať cez hranicu. Pre to ale nemá pochopenie veliteľ miestnych pohraničníkov (Ondřej Vetchý). Väčšie problémy má však Peter s partiou čierno gardistov, ktorí sa vyžívajú v trápení slabších.

Ako sa šesťdesiate roky blížia ku koncu a pomery v zemi sa dramaticky menia, otvorí sa nakoniec i pred Petrom vysnívaná cesta cez hranice. Vyraziť na ňu znamená stratiť prarodičov, kamarátov a nezabudnuteľné dobrodružstvá. Pokiaľ je vám "násť“, máte v živote predsa len iné priority.

Mená výhercov:
Michaela Adamčíková
Martin Mistrík
Zdenka Klusková
Miroslav Kriška
Lucia Hanusková
Ján Moravčík
Pavol Sokol
Monika Petriková
Barbora Bačinská
Tibor Benkovics

Výhercovia získavajú 1× DVD Kruté radosti, 1× CD Muzika a 1× tričko Rukojemník. Gratulujeme, čoskoro sa vám ozvú zástupcovia Barracuda movie.

POZRITE si TRAILER nižšie…

foto: http://barracudamovie.sk/

Rukojemník filmová premiéra
4
Galéria
SÚŤAŽ: Hrajte o super ceny k filmu Rukojemník
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM