Erik Bojničan Rôzne

Takýto stres v Hlohovci zažila Hudba z Marsu: Pre publikum ale má jasný odkaz!

Muzikanti z kapely Hudba z Marsu to v Hlohovci parádne odpálili! Ich príchod na koncert však sprevádzala nevšedná situácia.

Ilustračný obrázok k článku Takýto stres v Hlohovci zažila Hudba z Marsu: Pre publikum ale má jasný odkaz!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Jedným z lákadiel sobotného večera počas Michalského jarmoku v Hlohovci bola určite trnavská kapela Hudba z Marsu, na ktorú sa tešili ľudia bez rozdielu veku. Ako preradil spevák a gitarista kapely Michal „Štofo“ Štofej, ich cesta na pódium jarmoku však nezačínala práve najlepšie.

Zlý začiatok, dobrý koniec

„Nevedeli sme na prvýkrát trafiť k pódiu zo zadnej strany, tak sme išli jednou uličkou, ktorá nás síce priviedla priamo pred pódium, ale aj priamo do toho kotla. Trochu sme tam možno narušili koncert Gladiatoru, tým, že sme sa ocitli priamo medzi divákmi. Najprv sme teda mali takýto stres, že sme u vás zablúdili v jarmočných uličkách. Chcem sa ospravedlniť ľuďom, ktorým sme sa tam s autom natrepali,“ vysvetlil Štofo. Avšak, aj tu platí staré známe porekadlo – zlý začiatok, dobrý koniec.

Prečítajte si: Zábery v klipe známej kapely budú vášmu srdcu blízke: Pri Hlohovci natočili letnú pecku!

Hudba z Marsu je v Hlohovci známa. Okrem toho, že neďaleko mesta natáčali videoklip ich najnovšej piesni Cops Can't Dance (Pomáhať a chrániť), Hlohovčania ich mohli už viackrát vidieť priamo na jarmočnom pódiu.

„Prvé dva razy bola super atmosféra, ale tentokrát to bolo ešte lepšie! Parádne publikum, veľmi dobre sme sa u vás cítili. V Hlohovci sú spontánni ľudia, čo sa vedia zabaviť,“ jasne odkazuje Štofo.

Hudba z Marsu to v takto roztočila v Hlohovci
1
Galéria

Výborná atmosféra

Dôkazom toho, že si koncert užívali hudobníci ako aj návštevníci, je málo vídaný jav, keď si kapela pozve fanúšikov priamo na pódium. Takýto moment sa udial aj v Hlohovci a ľudí veľmi potešil. „Nie vždy diváci nájdu takú odvahu a my nie vždy vyzveme takto tanečníkov, aby šli na pódium. Robíme to len v prípade, že sa na koncerte cítime dobre – ako medzi svojimi. U vás to zafungovalo obojstranne,“ chválil atmosféru spevák.

Hudobníci si našli aj čas na to, aby si v Hlohovci užili krátky relax. „Trochu sme sa prešli a ochutnali jarmočné špeciality. Náš harmonikár Macko si dal pečené prasiatko. Bolo to teda u vás všetko veľmi príjemné,“ pochválil na záver Michalský jarmok Šfoto.

Koncert Hudby z Marsu na Michalskom jarmoku roztancoval Hlohovec
3
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM