Samospráva

Tancujúci bezdomovec: Pri trnavských hradbách sa oslavovalo

Predstavte si, že si chcete v piatok poobede vychutnať drink na terase vášho obľúbeného podniku. Keď si už myslíte, že si môžete objednať u čašníčky, ktorá k vám mieri, stane sa niečo nečakané. Namiesto toho, aby si vašu objednávku zapísala, začne tancovať!

Ilustračný obrázok k článku Tancujúci bezdomovec: Pri trnavských hradbách sa oslavovalo
Zdroj: Dnes24.sk

Takto to vyzeralo pred pár dňami pred nákupným centrom City Arena v Trnave. Čašníčka v jednom momente namiesto obsluhovania hostí odložila tácku a začala sa pri stoloch na plnej terase tancovať. Schytila ďalšieho obsluhujúceho a postupne sa pridávali ľudia z námestia. Na populárny letný hit sa dokonca začal hýbať aj bezdomovec.

Tretíkrát sme roztancovali mesto

Dôvod je jednoduchý. Oslava všetkých dobrých ľudí, ktorí sú ochotní pomáhať iným. Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk v týchto dňoch oslavuje obrovský míľnik v online darcovstve. Suma darovaných eur prekročila 2 milióny. Za päť rokov fungovania portálu poslali darcovia pre ľudí v núdzi celkom 90-tisíc darov. „Aj v Trnave, na tretej oslave nášho úspechu, sme chceli symbolicky poďakovať všetkým darcom, vďaka ktorým náš portál funguje a ktorí sú zárukou pomoci ľuďom v núdzi,“ povedal Roland Kyška, riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n. o.

Tak ako v Bystrici a vo Zvolene, aj v Trnave pohostili organizátori osláv okoloidúcich a tanečníkov z tanečnej skupiny Dominiky Mirgovej VIP CREW, ktorí sa postupne pridali k čašníkom, tortou. Pozrite si video z letnej terasy z prestrešeného námestia pri trnavských hradbách.

Oslava 2 miliónov darovaných eur v Trnave
1
Galéria
Tancujúci bezdomovec
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM