Monika Hanigovská Rôzne

Tieto udalosti vás zaujali najviac: Novinky aj zaujímavosti z Trnavy a okolia

Počas týždňa sme priniesli zaujímavé články z Trnavy a okolia. Niektoré vás zaujali natoľko, že sa prebojovali medzi najčítanejšie. Pozrite si 5 najklikanejších.

Ilustračný obrázok k článku Tieto udalosti vás zaujali najviac: Novinky aj zaujímavosti z Trnavy a okolia
Zdroj: Dnes24.sk/TASR/youtube

Môžu zazvoniť aj u vás

Počas nasledujúcich dní môžu zazvoniť aj u vás doma. Vybrané trnavské domácnosti navštevujú opytovatelia. O čo presne ide? Čítajte!

Najtichšie ulice v Trnave

Malý Rím je bez pochýb pulzujúce mesto. Avšak, aj Trnava má miesta, kde počuť ľudský hlas zriedkavejšie. V niektorých sa Trnavčania nemajú s kým zdraviť. Sú to ulice s jedným, či s niekoľkými obyvateľmi.

Hradby po novom

Niektoré dominanty nie je potrebné siahodlho predstavovať. Upútajú svojou jedinečnosťou, či napríklad veľkosťou. Medzi také patria aj trnavské hradby. Pozrite si ich teraz v novom videu. Z vtáčej perspektívy, vyzdvihne detaily konkrétnych častí, či sa zameria na rôzne uhly opevnenia. Prezentačné video ponúka úplné nový pohľad na trnavské hradby.

S pečaťou draka: Dedinku obdivovala i Sisi

Dedinka, ktorá sa má čím chváliť. Bohatá na archeologické nálezy v deviatich lokalitách, s krásnymi podujatiami, aj módou, ktorá sa dostala do šíreho sveta. A to nie je všetko!

Rodák z Trnavy s Krištáľovým krídlom

Jedenásť osobností slovenskej vedy, medicíny, hospodárstva, umenia a športu si v nedeľu večer na javisku Slovenského národného divadla (SND) prevzalo ocenenie Krištáľové krídlo za rok 2017. Medzi nimi sa zaskvel aj rodák z Trnavy, FOTO.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM