Erik Bojničan Správy

TOP 5: Najčítanejšie články týždňa z Trnavy a okolia

Ďalší júlový týždeň sa už blíži ku koncu. Prinášame vám v jednej kocke články z Trnavy a okolia, ktoré u našich čitateľov zarezonovali najviac.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5: Najčítanejšie články týždňa z Trnavy a okolia
Zdroj: TASR

Vzrušujúce zážitky

Je tu leto a k nemu nesporne patrí túžba po parádnych zážitkoch, na ktoré sa dá spomínať celý rok. Aj adrenalín môže byť tým pravým spestrením niekedy potrebujeme k životu. Môžete ho zažiť i v Trnave a okolí. Kde najlepšie zahnať stereotyp a nudu?

Pokémoni v Trnave

Trnavčanov zasiahol nový ošiaľ. Postupne mu prepadáva čoraz viac ľudí, pretože aj naše mesto už zasiahla nová mánia v podobe hľadania pokémonov. Mladým s mobilmi v ruke začal virtuálny svet presahovať do reálneho priestoru. Pokémon Go je mobilná hra, ktorú si môžete stiahnuť do svojho telefónu. Sprístupnená bola síce len pred niekoľkými dňami, no už za krátky čas vyvolala celosvetový ošiaľ. O čo vlastne ide?

Pracovné ponuky

Nájsť si novú prácu, to nemusí byť žiadna hračka. Aj vás zaujíma, aké miesta sú v súčasnosti v Trnave voľné? Zorientovať vám pomôže náš špeciálny prehľad. Z údajov ústredia práce (aktuálnych k 19.7.2016) sme vybrali presne 30 voľných pracovných miest. Všetky sú z Trnavy. Ak si teda hľadáte prácu alebo chcete vymeniť aktuálny džob za nový, toto rozhodne stojí za preštudovanie.

Leopoldovské hody

Hody v Leopoldove patria v našom kraji k vychýreným letným podujatiam. Tým patrí každoročne prelom prázdninových mesiacov. Aby vám nič neuniklo, naštudujte si kompletný program hodov.

Tekuté osvieženie v meste

Na prvý pohľad nenápadné, ale najmä v letných horúčavách vás poteší. Na Jeruzalemskej ulici si môžete vychutnať tekuté osvieženie!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM