Aktualizované Dominika Handzušová Rôzne

TOP 6 udalostí týždňa: Ocenení gymnazisti či tesná prehra hokejistov

Ďalší týždeň ubehol ako voda a priniesol mnoho zaujímavého. My sme sa pozreli na udalosti, ktoré najviac zarezonovali v Malom Ríme. Čo všetko zaujalo našich čitateľov? Tu je PREHĽAD.

Ilustračný obrázok k článku TOP 6 udalostí týždňa: Ocenení gymnazisti či tesná prehra hokejistov
Zdroj: Dnes24.sk

Spolu až 123 uchádzačov sa v tohtoročných komunálnych voľbách pokúsilo zabojovať o poslaneckú stoličku. Podariť sa to mohlo len 31, ostatní skončili tesne alebo ďalej pod čiarou. Koľko hlasov získali? Aj to vám prezradia kompletné výsledky volieb do mestského parlamentu – Kompletné výsledky volieb do trnavského parlamentu: Koľko hlasov získali víťazi a koľko porazení?

Súkromná stredná odborná škola Gos-Sk zaujala na ďalšej barmanskej súťaži. Po úspechu v Prešove dominovala v štvrtom ročníku súťaže o putovný pohár predsedu Trnavského samosprávneho kraja. V akých kategóriách získali ceny jej žiaci si môžete pozrieť v článku – GOSka ovládla barmanskú súťaž: Dve zlaté a bronz podčiarkol zisk putovného pohára.

Trnavský samosprávny kraj pri príležitosti Dňa študenstva ocenil tých najlepších zo stredných škôl, ktoré má vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti. Dovedna si ocenenie odnieslo až devätnásť študentov trnavských gymnázií. Pozrite sa v čom dominovali naši gymnazisti v článku – Kraj ocenil najlepších študentov: TOTO sú ocenení trnavskí gymnazisti.

Prvú polovicu základnej časti uzavreli trnavskí hokejisti duelom s Liptovským Mikulášom. Po tesnej prehre im Liptáci vzali nielen tri body za výhru, ale aj šiestu priečku. Čo o prehre rozhodlo a čo si o zápase mysleli tréneri si môžete pozrieť v článku – Súboj tabuľkových susedov pre hostí: Gladiátori prišli o šiestu priečku.

Študenti, doktorandi, pedagógovia i zamestnanci univerzity sa stretli na Študentskej kvapke krvi Univerzity sv. Cyrila a Metoda. Koľko darcov sa medzi záujemcami našlo si môžete prečítať v článku – Na Univerzite sv. Cyrila a Metoda tiekla krv: Študentská kvapka už po siedmykrát.

Vianoce sa nezadržateľne blížia, do Štedrého večera ostáva už len jeden mesiac. V minulom týždni finišovali prípravy na ne aj v meste. Kde stoja živé stromčeky a aké novinky Trnavu čakajú si môžete pozrieť v článku – Prvé info o vianočnej výzdobe v meste: Na aké novinky sa môžete tešiť?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM