Monika Hanigovská Rôzne

Tradičný Trnavský piknik odhalil lákadlá. Tešiť sa môžeme aj na novinku

Piknik v Botanickej záhrade nezameniteľne patrí k nášmu mestu. Aj tentoraz ponúkne bohatý program pre malých i veľkých a dokonca i príjemné prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Tradičný Trnavský piknik odhalil lákadlá. Tešiť sa môžeme aj na novinku
Zdroj: Dnes24.sk

Tradičný Trnavský piknik sa uskutoční už v nedeľu od 15:00 v Botanickej záhrade. Okrem pestrého programu ponúkne novinku. Po prvýkrát sa predĺži, bude trvať až do 21:00. Trnavčania tak budú môcť zažiť večernú atmosféru pikniku.

Na akciu si môžete doniesť deku, jedlo či spoločenskú hru. V prípade, že si necháte piknikový kôš doma, všakovaké dobroty si zakúpite priamo na mieste. Piknik ponúkne bohatý program, pri ktorom sa stačí pohodlne usadiť, aktívne sa do programu zapojiť alebo nasávať rodinnú atmosféru Trnavského jarmoku.

Tradičný Trnavský piknik myslel aj na najmenších. Bude pripravený detský kútik aj maľovanie. Pre malé aj veľké maškrtné jazýčky čaká zdobenie lákavých koláčikov. Pre aktívnejších sú pripravené spoločenské hry a chodenie po lane. V priamom prenose budú návštevníci môcť sledovať aj umelcov a ich graffiti jam.

V Botanickej záhrade sa budú ozývať aj príjemné hudobné rytmy. Pohodovú atmosféru umocnia brazílske bossanovy či jazzové a swingové piesne od speváka a multiinštrumen­talistu Petra Adamova. Na pikniku vystúpi aj skupina speváka Graema Marka Donaldsona. Pre deti bude pripravená rozprávka od divadla Agapé.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM