Rastislav Búgel Krimi

Tragická nehoda: Na mieste nešťastia vyhasol život muža (†58)!

Poriadne smutné správy prichádzajú zo slovenských ciest. Ďalšia tragická dopravná nehoda si vyžiadala život muža.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda: Na mieste nešťastia vyhasol život muža (†58)!
Zdroj: Policajný zbor SR

Utorok 2.februára sa končil veľkou tragédiou. “Vodič Taxi služby išiel na aute Škoda Octavia smerom od Ulice Trstínskej na Zelený kríčok v meste Trnava. Zaradený v ľavom jazdnom pruhu, ktorý je určený na odbočovanie doľava, zachytil o 22.45 hodine na vozovke chodca,“ informuje trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová a dodáva, že chodec sa pohyboval mimo priechodu pre chodcov, v tmavom oblečení, bez reflexného označenia.

“Pri zrážke utrpel 58-ročný Trnavčan, z neďalekej ulice, ťažké zranenia, ktorým o niekoľko desiatok minút na mieste nehody podľahol,“ informuje Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Polícia podrobila 33-ročného vodiča Taxi služby dychovej skúšky na alkohol, ktorá bola negatívna. “Príčinou tragickej dopravnej nehody bolo pravdepodobne porušenie dopravných predpisov zo strany chodca. Okolnosti a presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje. Na mieste nehody bol prítomný za týmto účelom aj znalec z odboru cestná doprava,“ informuje policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Tragická nehoda: Na mieste nešťastia vyhasol život muža (†58)!
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM