Krimi

Tragická nehoda v okrese Trnava: Seat narazil do stromu! FOTO

V okrese Trnava sa stala tragická dopravná nehoda. Polícia informovala, že auto značky Seat Alhambra narazilo do stromu. Prinášame podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda v okrese Trnava: Seat narazil do stromu! FOTO
5
Galéria

Krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová informovala, že dopravná polícia zasahovala včera pri tragickej dopravnej nehode na diaľnici D1.

„K nehode došlo v smere na Bratislavu v k. ú. obce Cífer. 37-ročný vodič išiel na aute Seat Alhambra v pravom jazdnom pruhu. Počas jazdy dostal pravdepodobne mikrospánok, prešiel na nespevnenú časť do rigola a vzápätí narazil do stromu,“ uviedla Linkešová.

Krajská policajná hovorkyňa dodala, že nárazom došlo k prevráteniu auta a k zakliesneniu vodiča, ktorý vážnym zraneniam na mieste nehody podľahol.

„V čase nehody boli vo vozidle okrem vodiča ďalšie dve osoby. 35-ročný spolujazdec sa zranil ťažko a druhý, 24-ročný muž ľahko. Obaja boli prevezení so zraneniami do nemocnice. Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a na objasnenie príčin nehody bol prizvaný na miesto udalosti aj súdny znalec z odboru cestná doprava,“ uviedla Linkešová.

Smutné ZÁBERY z Trnavského okresu: Nehoda si vyžiadala život muža
5
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM