Monika Hanigovská Rôzne

Trnava ponúka občanom dotáciu: Zveľaďte si svoje predzáhradky pred bytovkami

Trnavskí milovníci zelene by mali zbystriť pozornosť. Trnava vyčlenila dotáciu na zveľadovanie predzáhradiek. Pozrite sa, načo všetko máte nárok.

Ilustračný obrázok k článku Trnava ponúka občanom dotáciu: Zveľaďte si svoje predzáhradky pred bytovkami
Zdroj: Dnes24.sk

Trnavčania si budú môcť zveladiť svoje predzáhradky. Dotačná komisia Ekológia a životné prostredie Mesta Trnavy totiž vyhlásila výzvu na predkladanie žiadostí o dotácie určené na zveľadenie okolia bytových domov.

Dotácia o zveľadenie predzáhradky zahŕňa samotné rastliny, semená, sadenice ale možno ďalej požiadať aj o pracovné náradie, či ako uvádza radnica aj o podporný materiál napríklad vo forme geotextílií a ohradenia.

Ako uvádza radnica na svojom webe aktívni občania, ktorí majú záujem upraviť predzáhradky pred svojimi bytovkami, majú možnosť kontaktovať svoju správcovskú spoločnosť či Spoločenstvo vlastníkov bytov a spoločne požiadať o dotáciu.

Žiadosť o zveľadenie predzáhradiek pred bytovými domami vo forme formulára nájdu Trnavčania na stránke mesta, pričom je potrebné podať takúto žiadosť do 30. apríla 2017. Žiadateľ vyplní v žiadosti napríklad svoje osobné údaje, požadovanú výšku od mesta v eurách, či popis projektu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM