Monika Hanigovská Rôzne

Trnava s novoročným darčekom: Vtiahne vás do diania a krás Malého Ríma

Trvá len o čosi viac ako minútu. Napriek tomu sa doň zmestilo množstvo celoročných lákavých aktivít ale aj krás mesta. Radnica uverejnila nové imidžové video Trnavy.

Ilustračný obrázok k článku Trnava s novoročným darčekom: Vtiahne vás do diania a krás Malého Ríma
Zdroj: youtube

Do nového roka s imidžovým videom. Aj tak sa dá predstaviť najnovší video počin mestskej samosprávy. Novinka pochádza z dielne trnavskej reklamnej agentúry.

Ako uvádza radnica na svojom webe, nové video s názvom Rok v Trnave je slovenským unikátom. Trnava je totiž prvým mestom na Slovensku, ktoré má svoje krásy a celoročné dianie zachytené v podobe imidžových videí.

Zostrih toho najlepšieho

Na podklad k videu poslúžili snímky, ktoré pôvodne patrili k štyrom sezónnym videám. Z Jari, Leta, Jesene a Zimy v Trnave vznikol zostrih toho najlepšieho, čo sme vám postupne prinášali v štyroch sezónnych videách,“ uvádza mesto ďalej.

Podľa slov radnice je vo videu Rok v Trnave spracovaných viac ako päťdesiat hodín materiálu nakrúteného počas uplynulých troch rokov.

Nájdete sa vo videu?

Vo videu s názvom Rok v Trnave si môžete vychutnať napríklad posledný hashtag – nápis #TRNAVA, mnohé historické pamiatky ale aj tradičné piknikovanie v tráve, pričom snímka zachytáva aj podujatia ako vítanie jari, leto na korze, Tradičný trnavský jarmok ale aj žiarivú nočnú zábavu v podobe kolotočov, či atmosféru Adventných trhov.

Video zachytáva taktiež aktivity niektorých obyvateľov, či návštevníkov mesta, ktoré si vychutnávajú napríklad šantením pri vode, leňošením na deke, či zohrievaním pri horúcom punči. Svojho športového ducha nezaprú ani počas zápolenia v niektorých športových aktivitách.

Nové imidžové video Malého Ríma:  Rok v Trnave zachytáva mnohé lákadlá
1
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM