Tomáš Stupavský Futbal

Trnava si vystrelila z Bratislavy: Po City Arene behá „belasý špeh“, ktorého prezradila spodná bielizeň

Každému futbalovému fanúšikovi na Slovensku je dobre známy fakt, že medzi hlavným mestom a Trnavou panuje už dlhé roky veľká rivalita. Dokazuje to aj nové provokačné, ale vtipné video, ktoré je spojené s otvorením trnavskej City Areny, kde sa vkradol „belasý špeh“.

Ilustračný obrázok k článku Trnava si vystrelila z Bratislavy: Po City Arene behá „belasý špeh“, ktorého prezradila spodná bielizeň
Zdroj: YouTube.com

Už 22. augusta by sa mal v Trnave slávnostne otvoriť nový moderný futbalový stánok s názvom City Arena. Pôvodný Štadión Antona Malatinského prešiel kompletnou rekonštrukciou a tak sa nielen iba Malý Rím, ale aj celé Slovensko bude môcť onedlho pýšiť ďalším moderným štadiónom.

A prečo autori videa spojili jeho dej so Slovanom? Je to jednoduché, všetci dobre vieme na akom štadióne musia „belasí“ posledné sezóny hrávať. Slovan prišiel o svoj stánok na Tehelnom poli a prechodný domov na Pasienkoch nepatrí medzi skvosty futbalovej architektúry.

Preto má Bratislava Trnave čo závidieť. Na tento motív vzniklo z útrob City Arény vtipné, neurážlivé video, v ktorom si zahral slovenský herec Róbert Jakab priaznivca „belasých“ a fanúšika Spartaka stvárnil ďalší herec a komik René Štúr. Čo hovoríte Trnavčania a fanúšikovia Spartaka, dokážu sa Slovanisti nad tento žartík povzniesť?

Belasý špeh v City Aréne
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM